Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

trofee topul firmelor prahovene
Categorie: Economic
  • O nouă ediție a Galei “Topul Firmelor Prahovene” va avea loc vineri seară.
  • A XXIX-a ediție a evenimentului dedicat societăților cu cele mai bune performanțe economice în anul precedent va fi găzduită de complexul Ramatuelle.

Performerii economiei prahovene vor fi evidenţiaţi, promovaţi şi recompensaţi cu diplome, distincţii şi trofee în cadrul unui eveniment de excepţie, cel mai important la nivelul comunităţii prahovene de business - Gala Topul Firmelor Prahovene, ajunsă anul acesta la cea de-a XXIX-a ediţie, care se va desfăşura în 28 octombrie la complexul Ramatuelle şi care va reuni aproximativ 400 de persoane, au anunțat reprezentanții Camerei de Comerț și Industrie Prahova.

CCI realizează în fiecare an clasamentul “Topul Firmelor Prahovene”, prin prelucrarea datelor din bilanţul firmelor pe anul precedent, în baza unei metodologii unice, aplicată unitar, la nivel  naţional.

Metodologia ia în calcul cifra de afaceri netă,  profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane şi  eficienţa utilizării capitalului angajat.

“Importanța şi relevanța acestui clasament rezidă atât din complexitatea metodologiei, precum şi din rigurozitatea şi minuţiozitatea de care dau dovadă profesioniştii  având o bogată şi valoroasă experiență, care formează Comisia de Validare a Topului - reprezentanţii Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Prahova, ai Inspecţiei Fiscale din cadrul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice  Ploieşti, ai Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi ai Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Judeţean Prahova, ai Colegiului de Conducere al CCI Prahova.

În clasamentul acestui an, structurat pe domenii, subdomenii de activitate şi clase de mărime, se regăsesc 3 284 firme  - primele 10 la fiecare categorie în care acestea se încadrează. Dintre cele 27 594 firme care au depus bilanţul în judeţul Prahova la 31 decembrie 2021, 9 222 firme îndeplinesc condiţiile de admitere în clasament.

Companiile de la vârful clasamentului judeţean se regăsesc şi în clasamentul naţional. Astfel, anul acesta, din cele 12 742 firme clasate pe primele 10 locuri la nivel naţional, 440 sunt firme prahovene. Dintre acestea, 181 sunt clasate pe primele 3 locuri, iar 75 se află pe prima poziție”, au precizat organizatorii.

Alături de laureații Topului Firmelor Prahovene 2022, la gala care va avea loc vineri seară, la complexul Ramatuelle, vor participa înalte și distinse personalități din mediul diplomatic, din administrația centrală și locală, din sistemul cameral, din mediul bancar, invitaţi din ţară şi din străinătate.

Citiți și: Ocazie unică pentru a vedea cum arată Ploieștiul dintr-un centru de evenimente de 5 stele – Ramatuelle Fest

Back To Top