Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

directivă vin
Categorie: Economic

 

• O directivă a Uniunii Europene va cere viticultorilor să comunice cu precizie conținutul băuturii din produsele comercializate.
• Noile instrucțiuni vor intra în vigoare la sfârșitul anului 2023.

Dintre toate produsele alimentare, vinul și băuturile spirtoase rămân singurele produse despre care nu știm nimic.
Toți producătorii de vin din Europa vor fi obligați să-și dezvăluie secretele. Și asta pentru că numeroase sortimente de vinuri aflate pe piață nu sunt naturale, nu se știe din ce substanțe sunt făcute, ce grad de alcoolizare au și chiar prezintă elemente de gust, miros sau culoare cauzate de chimicalele adăugate.

CITEȘTE ȘI: Programul „Prima Conectare”: Bani pentru racordare la apă și canalizare

Astfel, o directivă europeană care va intra în vigoare până la finalul anului viitor va obliga producătorii să precizeze pe etichetele sticlelor compoziția băuturii: toate informațiile nutriționale, ingredientele și aditivii lor, relatează ziare.com.

Cea mai mare parte a vinurilor urmează procese de transformare pur industrială pe parcursul fermentării lor. De la recoltare până la îmbuteliere, se folosesc nenumărați aditivi și auxiliari: adăugare de sulf, acid tartric în funcție de pH pentru a echilibra băutura finală, enzimare pentru a accelera extracția mustului și a favoriza limpezirea, adăugarea de așchii de lemn și drojdie pentru a modifica intensitatea aromatică, adaos de bacterii lactice, pulbere de scoarță de stejar cu așchii de lemn pentru a modifica gustul.

Directiva îngrijorează marii producători și brandurile faimoase și foarte scumpe, care nu vor să își dzvăluie secretele despre vinurile lor.
Mai multe pe ziare.com

CITEȘTE ȘI: Gala “Topul Firmelor Prahovene”. Peste 400 de societăți din județ, în primele locuri la nivel național, în domeniile în care activează

Back To Top