Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

jeff bezos
Categorie: Economic

 

• Jeff Bezos, fondatorul gigantului de comerț electronic Amazon, i-a luat prin surprindere pe analiști după ce le-a recomandat americanilor să nu cumpere produse scumpe anul acesta de Black Friday și în perioada sărbătorilor de iarnă.
• „Dacă ești un individ care se gândește să cumpere un TV cu ecran mare, poate ar trebui să o iei mai încet, păstrează acei bani, vezi ce se întâmplă”, a afirmat fondatorul Amazon.
• El a anunțat că își va dona încă din timpul vieții cea mai mare parte a averii sale evaluate la 124 de miliarde de dolari.

 

Jeff Bezos, fondatorul Amazon, i-a sfătuit pe americani să limiteze cheltuielile de Black Friday și de sărbători. El le-a recomandat oamenilor, într-un interviu la CNN, să nu cumpere produse scumpe anul acesta, ceea ce i-a surprins pe analiștii economici, relatează MarketWatch.

„Dacă ești un individ care se gândește să cumpere un TV cu ecran mare, poate ar trebui să o iei mai încet, păstrează acei bani, vezi ce se întâmplă. Același lucru în ceea ce privește un frigider, o mașină nouă sau alte lucruri”, a afirmat el într-un interviu acordat CNN zilele trecute.

„Dacă nu suntem într-o recesiune chiar acum, vom fi probabil în una foarte curând”, a afirmat el în cadrul aceluiași interviu, reiterând un avertisment pe care l-a lansat pe Twitter luna trecută.

CITEȘTE ȘI: De Black Friday, românii au cumpărat vacanțe de 2 milioane de euro pe litoral

Bezos, care în prezent ocupă funcția de președinte executiv al Amazon după ce și-a dat demisia din cea de CEO anul trecut, nu este însă singurul miliardar sau analist american care a avertizat în ultimul timp că economia Statelor Unite nu este în cea mai bună formă., titrează hotnews.ro

Elon Musk, cel mai bogat om din lume, a transmis conducerii Tesla într-un email trimis la începutul lunii iunie că are o senzație „super proastă” cu privire la economia americană, cerând ca producătorul de mașini electrice să înghețe toate angajările la nivel mondial.

În același interviu, Jeff Bezos a mai făcut un anunț răsunător: că își va dona încă din timpul vieții cea mai mare parte a averii sale, evaluate la 124 de miliarde de dolari.

Mai multe pe: hotnews.ro

CITEȘTE ȘI: ASF va vedea în timp real dacă și cum plătesc daunele firmele de asigurări. Lista amenzilor aplicate în ultimele săptămâni

Back To Top