Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

black friday litoral turism
Categorie: Economic

 

• De Black Friday, valoarea rezervărilor de sejururi în hotelurile din stațiunile de pe Litoralul românesc pentru vara viitoare depășește 2 milioane de euro.
• Este o creștere cu 25% față de campania de reduceri din 2021.

În weekendul prelungit de Black Friday (10 - 13 noiembrie), românii au rezervat sejururi la mare pentru sezonul estival 2023, în valoare de peste 2 milioane de euro. Au fost intervale în care, la fiecare șase secunde, s-a înregistrat o cerere de rezervare din partea turiștilor.

Cel mai ieftin pachet achiziționat de Black Friday a fost în valoare de 150 de lei, incluzând trei nopți de cazare la un hotel de trei stele din stațiunea Eforie Nord la finalul lunii mai, titrează adevarul.ro.
La polul opus, cel mai scump pachet rezervat de Black Friday a fost de 3.600 de euro (18.145 lei) și include un sejur all inclusive de șapte nopți de cazare în plin sezon, pentru șase adulți într-un apartament la un hotel de patru stele, în stațiunea Mamaia Nord.

CITEȘTE ȘI: Black Friday. Când este, de fapt, ziua cu cele mai mari reduceri din an

Cele mai căutate pachete de Black Friday au fost cele cu servicii all inclusive, iar românii au preferat hotelurile mai scumpe, de 3 și 4 stele.

Trendul estimat de specialiștii în turism, pentru sezonul estival 2023, este că românii se vor orienta în special către unitățile de cazare bune și foarte bune, profitând de ofertele speciale.

A doua sesiunea de Black Friday va avea loc în perioada 17-20 noiembrie, fiind anunțate reduceri de până la 55% ale serurilor pe litoralul românesc, față de maxim 60% în prima sesiune.

Sejurul poate fi achitat și cu vouchere de vacanță. Sumele deja plătite sunt nerambursabile, iar plata trebuie efectuată până cel târziu luni, 21 noiembrie.

Mai multe pe adevarul.ro

CITEȘTE ȘI: Avertismentul salvamontiștilor după cea mai recentă tragedie din Bucegi: “Doar ieri acest traseu a fost accesat de sute de turişti, cei mai mulți nepregătiţi şi total neechipați” 

Back To Top