Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

rabla electrocasnice
Categorie: Economic

 

• Flavius Calapod, administrator al unei firme de reciclare, a atras atenția asupra unui fenomen generat de Programul „Rabla pentru Electrocasnice”, în ceea ce privește disponibilitatea oamenilor de a preda colectorilor electrocasnicele vechi.
• Persoanele cu venituri mici se feresc să dea echipamentele vechi mai ales dacă acestea funcționează.

În dezbaterea „Reciclarea, în fața unor noi provocări legislative” organizată de DC Media Goup, Flavius Calapod, administrator al unei firme de reciclare, a vorbit despre Programul „Rabla pentru Electrocasnice” și problemele care au apărut.

Flavius Calapod a atras atenția asupra unui fenomen generat de Programul de sprijin, titrează dcnews.ro.

 CITEȘTE ȘI: Start la Rabla pentru electrocasnice 2022. Ce vouchere se acordă

„Oamenii nu mai predau electrocasnicele vechi pentru că se asociază cu o valoare. Adică, de exemplu, o mașină de spălat îți dă un voucher de 400 de lei. Omul zice: „am în curte o mașină veche de spălat ce valorează 400 de lei, tu îmi dai 50 de lei pe el”. Omul se simte cumva înșelat, că „ce faci, dă-mi măcar 200”. Este un program foarte bun de stimulare, nimeni nu contestă, nu suntem cârcotași mereu să comentăm ce e bun, ce se face, dar poate că ar trebui gândit cumva ca un discount sau altfel pentru că, să fim serioși, oamenii înstăriți oricum își schimbă electrocasnicele și, poate, că ar trebui să se adreseze celor mai nevoiași pentru că omul își ține în curte electrocasnicul vechi și nu îl mai predă la colector”, a declarat Flavius Calapod, administrator al SAFE WASTE D.E.E.E., conform sursei citate.

Participanții la dezbatere au mai subliniat și că predarea electrocasnicelor vechi este dificilă deoarece există obiceiul „poate mai am nevoie”, iar durata acestor echipamente în România este mărită enorm, un telefon ajungând să fie folosit peste zece ani, iar un echipament electric menajer ajungând să depășească 20 de ani, ceea ce este inacceptabil într-un stat UE. Mai mult, chiar și aceleelectrocasnice stricate sunt cu greu predate colectorilor specializați.
Sursa: dcnews.ro

CITEȘTE ȘI: Vouchere inclusiv pentru renovarea locuinței sau cumpărarea de electrocasnice, din 2023, în România

Back To Top