Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

tutun incalzit
Categorie: Economic

 

• Statele UE au la dispoziție opt luni pentru a transpune în propriile legislații interzicerea totală a produselor din tutun încălzite aromatizate.
• Directiva face parte din Planul european de combatere a cancerului care își propune reducerea, până în 2040, la mai puțin de 5% a populației fumătoare.

O nouă directivă a Comisiei Europene privind produsele din tutun intră în vigoare de anul viitor. Produsele din tutun încălzite aromatizate vor fi interzise, anunță Comisia Europeană, care adaugă că o altă directivă în acest sens deja a intrat în vigoare. Statele membre au la dispoziție o perioadă de opt luni pentru a transpune noua restricție în legislația națională, titrează capital.ro.

Comisia Europeană spune că această decizie a fost luată pe fondul creșterii semnificative a vânzărilor de astfel de produse din tutun în întreaga UE. De asemenea, interdicția are ca scop și atingerea obiectivului de a crea o „generație fără tutun” stabilit în Planul european de combatere a cancerului, care își propune ca mai puțin de 5% din populație să mai utilizeze tutun până în 2040.

 CITEȘTE ȘI: Fabrică ilegală de tutun descoperită de polițiștii prahoveni. Zeci de percheziții au avut loc în București și 19 județe – VIDEO LINK

Noile norme vor intra în vigoare începând cu 23 octombrie 2023, după încheierea unei perioade de tranziție de trei luni în care să se poată epuiza stocul existent de produse din tutun încălzit aromatizate.
„Tutunul cauzează 90% din cancerele pulmonare. Este esențial să se adopte o poziție fermă pentru a se reduce consumul de tutun, cu atât mai mult cu cât asistăm la introducerea continuă pe piață a unor noi produse. Datorită interdicției, cetățenii noștri, și în special tinerii, vor fi mai bine protejați de efectele dăunătoare ale acestor produse, ceea ce ne aduce cu un pas mai aproape de o <generație fără tutun>”, a declarat Stella Kyriakides, comisarul pentru sănătate și siguranță alimentară.

Sursa: capital.ro

CITEȘTE ȘI: Captură record pe Aeroportul Otopeni: Aproape 4 000 de pachete de țigări găsite în bagajele un român care se întorcea din Dubai

Back To Top