Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

florin spătaru salina slănic
Categorie: Economic
  • Ministrul Economiei, Florin Spătaru, a efectuat, vineri, o nouă vizită în județul Prahova.
  • Cu acest prilej, oficialul a dat asigurări că va fi respectat calendarul investițiilor pentru Salina Slănic, dar a anunțat, totodată, că va face demersuri către ministerul Transporturilor, pentru ca aceste proiecte să fie susținute și prin modernizarea infrastructurii feroviare.

Salina Slănic Prahova a fost prima oprire a ministrului Florin Spătaru, la mai puțin de un an de la vizita derulată, în aprilie, la același obiectiv.

Citiți și: Ministrul Economiei anunță investiții importante la Salina Slănic, inclusiv pentru achiziționarea unui lift și extinderea exploatării

„Am discutat cu directorul Salinei şi, înainte de toate, m-am asigurat că minerii noştri beneficiază de transport de persoane omologat până la locul de muncă şi condiții de lucru în siguranță.

Un alt subiect abordat a vizat investițiile. Alături de directorul Salrom, Dan Dobrea, am transmis conducerii Salinei Slănic Prahova că avem fonduri pentru investiții.

Pânâ la sfârșitul anului va fi achiziționată o combină care va dubla producția de sare şi va fi finalizată consolidarea structurii puțului care va deservi liftului pentru turişti, o investiție așteptată de 12 ani la Prahova”, a declarat ministrul.

Pe de altă parte, Florjin Spătaru a ținut să sublinieze că aceste investiții trebuie susținute de unele în infrastructura de transport.

„Toate aceste investiții de retehnologizare a minelor de sare nu au rost dacă infrastructura de transport feroviar industrial nu va fi reabilitată. La Slănic sunt 40 de km de linie ferată care trebuie repuşi în funcțiune, astfel încât transportul de sare să fie făcut pe această cale.

Voi promova şi voi discuta cu ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, despre urgentarea investițiilor pentru reabilitarea tuturor căilor ferate industriale de lângă minele de sare, căci doar astfel am putea avea un preț competitiv pentru producția de sare”, a completat ministrul.

Vizita lui Florin Sp[taru a continuat la Băicoi, cu popasuri la primăria orașului și la o importantă companie producătoare de acoperișuri metalice rezidențiale și industriale, iar apoi la Ploiești, unde ministrul a prezentat,la sediul CCI, stadiul schemei de ajutor de stat pentru industria prelucrătoare.

Foto: Bogdan Toader

Back To Top