Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

casă de marcat
Categorie: Economic

 

• Fiscul lucrează în prezent la o aplicație prin care românii vor putea verifica, cu o simpla poză a unui bon fiscal, dacă acel bon fiscal este emis de pe o casă de marcat conectată la serverele ANAF și, astfel, orice cetățean va putea sesiza situațiile care exced cadrului legal.
• Precizarea a fost făcută de ministrul Digitalizării, Sebastian Burduja.

O casă de marcat conectată la servele ANAF poate fi ușor depistată. Ministrul Digitalizării, Sebastian Burduja a făcut aceste declarații referindu-se la procesele de digitalizare care au loc la nivelul Ministerului de Finanțe și a ANAF, care sunt gestionate de Centrul Național pentru Informații Financiare (CNIF).

„Acolo s-au făcut progrese. Spre exemplu conectarea caselor de marcat la serverele ANAF era un proces care în 2020 când am ajuns secretar de stat nici nu începuse. A început și s-a finalizat.
Acum lucrăm la o aplicație prin care românii vor putea verifica, cu o simpla poză a unui bon fiscal, dacă acel bon fiscal este emis de pe o casă conectată la serverele ANAF. Urmează și acest proiect în perioada următoare.
Toate casele de marcat trebuie conectate și orice cetățean va putea sesiza situațiile care exced cadrului legal”, a declarat Sebastian Burduja într-o emisiune la Digi24.

Potrivit acestuia, cele mai multe case de marcat sunt conectate la serverele ANAF, iar dacă statul percepe anumite fluctuații în activitatea economică poate să trimită inspecția acolo și să constate dacă sunt nereguli la o casă de marcat.

În prezent sunt aproximativ 600.000 de case de marcat conectate la serverele ANAF.

 CITEȘTE ȘI: MINISTRUL ECONOMIEI, LA SALINA SLĂNIC: “DEGEABA RETEHNOLOGIZĂM MINELE DE SARE, DACĂ NU REPARĂM INFRASTRUCTURA FEROVIARĂ INDUSTRIALĂ!”

De la finele anului 2021, comercianții trebuie să fie conectați la serverele ANAF prin casele de marcat electronice fiscale. Contribuabilii mari au avut ca termen 30 iunie 2021, iar cei mici și mijlocii – 30 noiembrie 2021.

Neconectarea aparatelor de marcat electronice fiscale la sistemul informatic al ANAF ori neutilizarea aparatelor de marcat electronice fiscale potrivit reglementărilor legale fac parte din principalele contravenții sancționate de Direcția Antifraudă, conform ANAF.

Mai multe pe: hotnews.ro

CITEȘTE ȘI: UBER LUCREAZĂ CU PRODUCĂTORI AUTO PENTRU MAȘINI ELECTRICE MICI DE ORAȘ

Back To Top