Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

SUV Dacia Bigster fabricat la Mioveni
Categorie: Economic

 

• Cel mai mare SUV Dacia va fi fabricat în România, la Mioveni, și va fi puternic inspirat de conceptul Dacia Bigster, a anunțat producătorul auto.
• Dacia n-a menționat dacă numele Bigster va fi păstrat pentru modelul de serie, însă a confirmat că acest SUV – cel mai mare model Dacia – va fi produs în țară și va ajunge pe piață în 2025.
• „Viitorul SUV de segment C va fi construit pe platforma CMF-B”, a anunțat Dacia, într-un comunicat de presă.

Odată cu prezentarea, în data de 14 Ianuarie 2021, a planului strategic Renaulution, a fost anunțată ambiția Dacia de a-și extinde gama de modele și de a-și afirma prezența în segmentul C european.

„Pentru a pune în practică acest obiectiv, a fost luată decizia ca viitorul model bazat pe conceptul Bigster să fie produs la uzina de la Mioveni. Fidel spiritului Dacia, noul SUV, robust și spațios, va fi lansat în 2025”, se arată într-un comunicat de presă al constructorului.

Cu doar un an mai devreme, în 2024, pe linia de montaj a uzinei de la Mioveni își va face apariția și cea de a treia generație a modelului Duster. Așadar, Dacia Duster 3 va fi și el fabricat în România.

Noul Duster va fi dezvăluit publicului (online) în ultimul trimestru din 2023. Comercializarea va demara în primul trimestru din 2024, au declarat oficialii companiei. Practic, anul viitor pe vremea aceasta noul Duster va fi în orice showroom Dacia.

CITEȘTE ȘI: FORD VREA SĂ PRODUCĂ MAȘINI CARE ÎNCUIE ÎN AFARA LOR CLIENȚII RĂU-PLATNICI

Atât viitorul Duster (3), cât și noul SUV bazat pe conceptul Bigster, sunt dezvoltate pe platforma CMF-B a Renault Group.

Această platformă tehnică reprezintă un element important în strategia industrială a mărcii Dacia. Ea va asigura dezvoltarea unei game largi de vehicule, cu lungimi de la 4,1 metri la 4,6 metri.

Pe această platformă se pot astfel produce vehicule cu tipuri diferite de caroserie: sedan, hatchback și SUV. Ca dimensiuni, e vorba despre autovehicule din segmentele B și C, cu tracțiune 4×2 sau 4×4. Motorizările pot fi termice sau hibride, conforme cu evoluția reglementărilor în domeniu.
Uzina din România va produce, la nivelul anului 2025, modelele Logan, Jogger, Duster și „Bigster”. Bigster între ghilimele pentru că numele final al modelului nu este încă anunțat. Cert este că cel mai mare SUV Dacia va fi fabricat în România și doar în România.

Mai multe pe 0-100.ro

CITEȘTE ȘI: ANABI A PRELUAT PATRU MAȘINI DE LUX, ÎN VALOARE DE APROAPE 800.000 DE EURO. BUNURILE, INDISPONIBILIZATE LA DISPOZIȚIA DIICOT

Back To Top