Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

YouTube reduce videoclipurile despre idealuri corporale către adolescenți
Categorie: Economic

 

• YouTube a anunțat că va restricționa „recomandările repetate” de videoclipuri care ar putea dăuna sănătății mintale a adolescenților, într-un moment în care metodele folosite de platformele digitale pentru a atrage tinerii sunt criticate de autorități, potrivit AFP.
• De anul viitor, videoclipurile care compară caracteristici fizice și care le idealizează pe unele în detrimentul altora nu vor mai fi sugerate tinerilor, în schimb YouTube le va reaminti adolescenților să ia pauze sau să meargă la culcare. 

Videoclipurile „care compară caracteristici fizice și care le idealizează pe unele în detrimentul altora, care idealizează anumite niveluri de fitness sau greutăți corporale” nu vor mai fi sugerate în mod repetat adolescenților, mai întâi în SUA și apoi în alte țări anul viitor, se arată într-un comunicat al serviciului Google.

„Adolescenții sunt mai predispuși decât adulții să dezvolte o imagine de sine negativă atunci când văd mesaje repetate despre standarde ideale în conținutul pe care îl consumă online”, a recunoscut James Beser, unul dintre responsabilii platformei.

Săptămâna trecută, peste patruzeci de state americane au lansat proceduri judiciare împotriva Meta, acuzând aplicațiile sale Facebook și Instagram că dăunează „sănătății mentale și fizice a tinerilor”.

 CITEȘTE ȘI: PESTE 100 DE ROMÂNI, EVACUAȚI DIN FÂȘIA GAZA, ANUNȚĂ MAE

Potrivit procurorilor generali, gigantul rețelelor de socializare atrage și reține atenția tinerilor cu funcții care creează dependență (cum ar fi videoclipurile scurte care pot fi parcurse fără să se vadă trecerea timpului), știind că conținutul și utilizarea prelungită a acestor aplicații provoacă „daune considerabile” sănătății lor.

Acuzații similare au fost formulate împotriva TikTok, care a fost interzis de mai multe organizații și de statul Montana din motive geopolitice, precum și din motive de protecție a copiilor.

Potrivit Pew Research Center, până la 95% dintre tinerii americani cu vârste cuprinse între 13 și 17 ani declară că folosesc o rețea de socializare, iar o treime dintre ei o folosesc „aproape constant”.

În luna mai a anului trecut, Vivek Murthy, medicul chirurg general al SUA, a avertizat asupra „efectelor extrem de nocive” pe care le pot avea rețelele de socializare, afirmând că acestea joacă un rol major în „criza națională a sănătății mintale a tinerilor”, în special a tinerelor fete, care sunt mai vulnerabile la riscurile de hărțuire cibernetică sau de tulburări alimentare.

YouTube a reiterate și măsurile existente pentru protejarea adolescenților, cum ar fi ștergerea conținutului referitor la incitarea la ură, hărțuire sau tulburări alimentare.

De asemenea, platforma intenționează să crească frecvența atenționărilor de a lua pauze sau de a merge la culcare pentru utilizatorii sub 18 ani.

Mai multe pe hotnews.ro

CITEȘTE ȘI: BLACK FRIDAY: UN FENOMEN ASOCIAT INIȚIAL CU CRIZA FINANCIARĂ

 

Back To Top