Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

crpc autovehicule rulate
Categorie: Economic
  • Acțiunile derulate de Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor - Sud Muntenia, privind vânzarea-cumpărarea de mașini second-hand, continuă cu o nouă campanie de informare.
  • Dacă nu vor să fie păcăliți, cei interesați de achiziționarea unor astfel de autoturisme trebuie să aibă în vedere, înainte de a face tranzacția, mai multe aspecte.

"Având în vedere că, încă exista neclarităţi privind drepturile pe care consumatorii le au la achiziţionarea autovehicule rulate, dorim să facem o campanie de conștietizare a drepturilor pe care clienţii le au la achiziţionarea autoturismelor rulate.

Informarea consumatorilor se va face prin afişarea unui panou (afiş) în dreptul fiecărui autoturism, care să conţină obligatoriu cel puţin următoarele informaţii:

Marca auto

Capacitate cilindrică

Combustibil

Kilometri verificaţi DA / NU

Existenţa / Istoric Daune DA / NU

Țara de provenienţă

An fabricaţie

An primă înmatriculare

Număr proprietari

Posibilitate finanţare DA/NU

Afişarea preţului în lei, fără a exclude afişarea acestuia şi în alte monede

Garanţie minim 1 an (pentru maşinile funcţionale) în conformitate cu OUG 140/2021 pentru toate componentele, sistemele și subansambele autovehiculului, cu excepția fluidelor și componentelor consumabile care țin de revizii periodice (plăcuțe de frână, saboți de frână, filtre ulei, filtre aer, filtre combustibil, filtre polen)", enumeră Ion Iordăchescu, comisarul șef al CRPC Sud Muntenia.

Citiți și: ATENȚIE LA CUMPĂRAREA DE AUTOVEHICULE RULATE! CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI DESPRE GARANȚIA OBLIGATORIE

Potrivit acestuia, "cunoașterea de către consumatori a celor de mai sus, precum și a dreptului lor de a fi informați corect, complet și precis, cu privire la caracteristicile esențiale ale unui autovehicul rulat, le permite acestora luarea unei decizii de achiziție în deplină cunoștință de cauză, eliminându-se, în mare măsură, situațiile în care aceștia să fie înșelați. Garanţia menţionată nu este valabilă dacă autovehiculul respectiv este utilizat în scopuri profesionale".

Foto: CRPC Sud Muntenia

Back To Top