Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Români în concediu iarna vacanță
Categorie: Economic

 

• Aproximativ 73% dintre români susţin că nu vor pleca deloc în concediu în această iarnă, iar dintre cei care o vor face, aproape 11,5% îşi vor petrece vacanţa de iarnă în România, la munte, 7,5% vor petrece la rude/la ţară, peste 6% pe litoralul românesc.
• Numai 2,6% vor petrece zilele libere în străinătate, arată un sondaj recent.

Dintre cei care îşi vor petrece concediul în străinătate, circa 22% spun că vor merge în Turcia, aproape 16% au ales Spania, 12,5% - Grecia, câte 10% vor petrece sărbătorile în Bulgaria şi Italia iar peste 6% în Egipt. Printre alte destinaţii de vacanţă se numără, Norvegia, Anglia şi Brazilia.

La întrebarea „Câte zile îţi permiţi să mergi în vacanţă în această iarnă?”, peste 68% dintre cei care au răspuns sondajului am menţionat că vor merge 3 - 4 zile anul acesta în vacanţă, peste 20% spun că au ales să petreacă 7 zile de concediu, circa 8% vor merge în vacanţă 10 zile şi numai 2% vor petrece două săptămâni sau mai mult în concediu, relevă datele obţinute de în urma unui sondaj realizat de CEC Bank în parteneriat cu comparatorul bancar FinZoom.ro.

CITEȘTE ȘI: FMI: CIRCA 5 MILIOANE DE ROMÂNI LUCREAZĂ ÎN STRĂINĂTATE

Când vine vorba despre bugetul alocat anul acesta pentru vacanţa de iarnă, aproximativ 80% dintre respondenţi au menţionat că vor aloca sub 1.000 lei, peste 11% au răspuns între 1.000 - 2.000 lei, 6,5% vor aloca între 2.000 - 4.000 lei, iar aproape 4% intenţionează să cheltuiască peste 4.000 lei.

Referitor la mijlocul de transport pe care îl folosesc românii pentru a merge în vacanţă, autoturismul personal este prima alegere. Mai mult de jumătate dintre cei care vor pleca în vacanţă vor merge cu maşina, circa 23% au ales să se deplaseze cu trenul, peste 15% cu autocarul şi aproximativ 8% cu avionul.

Sondajul a fost realizat online pe un eşantion de circa 1.200 de respondenţi din toată ţara, din care 53% sunt salariaţi, 75% locuiesc la oraş şi peste 27% au studii superioare.

Mai multe pe agerpres.ro

CITEȘTE ȘI: ANRE ARE ÎN DERULARE 171 DE CONTROALE PRIVIND TARIFELE LA ENERGIE ELECTRICĂ ȘI GAZE NATURALE

Back To Top