Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Economic

neal brothersMiercuri, 17 aprilie 2013, se inaugurează, oficial, sediul companiei britanice Neal Brothers în locaţia Ploieşti West Park - ALINSO GROUP. Anunţul a fost făcut de Camera de Comerţ şi Industrie Prahova într-un comunicat trimis presei.

NEAL BROTHERS este o companie înfiinţată în Marea Britanie, cu o experienţă de aproape 100 de ani, care oferă servicii de ambalare pentru export şi solutii de depozitare şi transport. Cu subsidiare în S.U.A. şi Europa, compania are deja o experienţă de peste 6 ani pe piaţa românească, prin filiala sa de la Craiova, timp in care a lucrat cu firme recunoscute pe plan naţional şi internaţional.

Compania oferă servicii de tip "one stop office" care cuprind stocare, ambalare, expediţie, putând stabili relaţii directe între client, linii de transport naval, operatori portuari, rutieri sau feroviari, case de expediţie, vamă şi altele.

Back To Top