Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Economic

muncitori-strainatatePotrivit statisticilor Organizaţiei Economice pentru Cooperare şi Dezvoltare (OECD), există ţări în care oamenii muncesc mai mult şi ţări în care aproape nimeni nu se speteşte la serviciu.

Statisticile au luat în considerare media orelor lucrate pe săptămână precum şi vârsta de pensionare prevăzută de legile statului respectiv, titrează manager.ro, iar rezultatele studiului au fost transpuse într-o analiză a stilului de viaţă şi de muncă aparţinand unor oameni din diferite colţuri ale lumii.

OECD a întocmit o hartă colorată a muncii în statele din baza de date a organizaţiei. Cu cât culoarea unei ţări este mai deschisă, cu atât oamenii sunt mai muncitori şi mai conştiincioşi în îndeplinirea sarcinilor profesionale. Dacă nuanţa ţării este mai ştearsă ori mai închisă, cu atât condiţiile de muncă sunt mai relaxate, titrează sursa citată.

Concluziile? În ţări precum Coreea de Sud şi Mexic se munceşte din zori până seara, spre deosebire de Franţa, unde oamenii sunt mai relaxaţi în privinţa jobului.

În Canada şi Irlanda se munceşte mai „relaxat" decât în Statele Unite, Marea Britanie, Grecia, Portugalia, Polonia sau Ungaria.

În Germania, Spania, Italia, Olanda, Belgia, Norvegia şi Finlanda, condiţiile de muncă nu sunt la fel de aspre ca în China, de exemplu.

Back To Top