Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Dezvăluirile despre implicarea lui Mircea Băsescu într-o filieră a unor precupeţi de arme a declanşat iarăşi un imens tărăboi. Scenarii au fost aruncate, cu nemiluita, pe piaţă. Dar şi câteva adevăruri crunte: de la atotstăpânirea băsesciană a Armatei, controlul feudal în tot ce mişcă prin portul Constanţa, filiere organizate la mare depărtare de oricare limită a legii. Încă o dată, vedem că instituţiile statului tac (complice, deşi sunt mult prea doritoare să credem că fac aşa de-a proasta), şi încă o dată constatăm găunoşenia aşa-zisei administraţii a statului român.
Pe un alt plan, deloc secund, am asistat la cel mai mare afront suferit de Parlamentul României.

Chit că este vorba de o comisie minoră - inutilă, ineficientă şi mult prea zgomotoasă ca să fie credibilă, şi care se suprapune instituţiilor de cercetare şi anchetă -, flitul dat de ministresa Udrea are conotaţii extrem de grave. Nu a jignit pe „Organ”, nici pe un deputat sau altul! A batjocorit şi dat cu flit Parlamentului român, l-a călcat în picioare pe alegătorul român şi, mai presus de toate, a batjocorit principii de bază ale democraţiei. Taman în ziua când ex-şeful său Traian Băsescu tuna şi fulgera împotriva unora (nenumiţi) care ar face şi desface tainice campanii destinate decredibilizării instituţiilor statului. Ca şi cum ele însele - prin şmenarii de le conduc - nu se străduiesc abitir pentru asta!
În tot acest balamuc naţional, la Ploieşti, la PSD a fost uşuit Săniuţă şi înscăunat Mircea Cosma. O ştire banală s-ar putea spune, dar nu-i deloc aşa.

Pentru prahoveanul de rând, atent la astfel de treburi, nu este doar o oarecare schimbare de lider. Mircea Cosma este cu totul altceva decât a fost Marian F. Săniuţă. El este liderul care nu va avea niciun fel de duşmani - în afară de propria sa persoană! Dur, energic, tăios şi croit („călit” - ar spune acesta) pe şantierele comuniste şi, dincolo de ele, în „tranşeele” interne ale PCR, nu acceptă să fie contrazis şi să i se iasă din „vorbă”! Un lider de şcoală veche, dar care, spre deosebire de alţii, este foarte activ şi dinamic! Iubitorul de tăieri de panglici aproape că îl idolatrizează pe Mihai Viteazul (într-un moment în care a fi patriot, naţional-identitar a devenit ceva ce... „pute” pentru unii care habar nu au pe lume trăiesc).

Mircea Cosma a fost cel despre care s-a spus că a tocat bani grei pentru computerele din şcolile prahovene - când copiii de la ţară nici măcar nu îndrăzneau să viseze la aşa ceva -, că a spart bani grei pentru o „sfârlează” .- când toată lumea era preocupată de energiile alternative. Implicat în afaceri grele - şi profitabile - a ştiut să îşi consolideze poziţia de lider judeţean care dacă nu îţi este prieten ar fi bine să nu ai de-a face cu el şi cu atât mai puţin să te iei în beţe cu unul care a adus-o în Prahova chiar pe baroneasa Emma Nicholson (cu elicopterul - şi aproape că a sechestrat-o vreme de trei ore pentru a viziona nişte... casete video!).
Mircea Cosma a re-cucerit, la baionetă, funcţia de preşedinte al CJ - cheltuind resurse inimaginabile (umane, logistice etc) faţă de „concurenţă”.

Un crunt adevăr spus de prahoveni: „O fura el, la fel ca oricare ar ajunge acolo, dar deocamdată nu l-a prins nimeni. Însă a făcut şi ceva pentru judeţul acesta!” Simbolistica succesului postdecembrist îşi urmează cursul cinic. Nimic nou la orizont. Aşadar, domnule Brucan, 40 de ani, nu 20, maestre! 

 

Back To Top