Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Banii si presa

Odată retras maestrul Cristoiu de la Evenimentul Zilei şi apărând pe scenă Nistorescu, suma de 800 dolari din acea perioadă pe care ziarul respectiv mi-o datora reprezenta un sfert de apartament... Probabil, Nistorescu era în acel moment foarte sărac. Mi-a refuzat plata literelor mele, ca să-mi spună: "Să te plătească, dom'le, Cristoiu...!"

Evenimentul Cristoiu

Degeaba am încercat eu să-l conving că am lucrat ca ziarist corespondent în Spania „pentru Evenimentul Zilei şi nu pentru Evenimentul Cristoiu". Noi, emigranţii români, în codul nostru nescris nu mai avem încredere în autorităţi, în general, şi nici în politica dâmboviţeană, în particular. Nici în justiţie si nici măcar în românii care vin din ţară... Poate de aceea ni s-a format un chist greu de extirpat...
Cei de la Antena 1 a lui Voiculescu mi-au cerut în primii ani de existenţă un material urgent despre o captură record de droguri uşoare - de extract de canabis - în care era implicat şi un român. Acţiunea poliţiei se desfăşura pe malurile mediteraneene, pe la Cadiz. Şefa de la externe mă ruga să fac tot posibilul să trimit acel material, cu orice preţ.

Românii nu plătesc

CREDEŢI CUMVA CĂ‚ MAREA ANTENĂ‚ A PISOIULUI FELIX a plătit ?! Nuuu... În schimb, eu am plătit toate serviciile de înregistrare şi transmitere a materialului prin satelit în timpi reali.
Relativ recent, compania Blue Air m-a contactat să le fac o campanie de publicitate ca urmare a pătrunderii lor pe piaţa spaniolă. Am organizat un megaconcert de muzică românească, o serie de conferinţe de presă şi am scris câteva articole în presa de top a Spaniei. Promisiunile de recompensă erau tentante: 30 de călătorii gratis cu aceste avioane... Mă credeţi că nici până acum nu şi-au onorat promisiunea? Românii nu plătesc...!

Back To Top