Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Speţa1. Judecătorii de la Consiliul Superior al Magistraturii habar n-au de Lege! Au decis, de curând, că procurorii de la DNA nu pot să fie asimilaţi colegilor de la Parchetul de pe lângă Înata Curte de Casaţie şi Justiţie. Au fost daţi de-a berbelacul de colegii lor care, cică, fac Justiţie prin instanţele bucureştene! Puşi în faţa unor decizii irevocabile, CSM-iştii au, la fiecare şedinţă a plenului, de aprobat (pe bandă rulantă), de semnat deciziile care le cam fac mânuţele să tremure. Numirea procurorilor de la DNA ca fiind asimilaţi PÎCCJ! După doar 2-3 ani de frecat menta şi dosarele pe la DNA!

Speţa 2. Lidia Bărbulescu, şefa CSM-ului, a anunţat că publicarea şi prezentarea declaraţiilor de avere este ilegală şi că magistraţilor li se încalcă niscaiva drepturi. Ei aş, coană mare! Debutul acestei săptămâni a scos la rampă un megascandal pe tema asta.
Fiind ţară membră a UE, România trebuie să asigure transparenţa şi averile celor care înfulecă, toacă, îşi iau lefurile din banii publici. Bani care sunt de la unii ca noi, fraierii care muncim pe salarii de zeci de ori mai mici decât cele ale magistraţilor şi cotizăm, din ele, la bugete, dări sau biruri. Pentru ca statul nostru să funcţioneze! De fraieri ce suntem, plătim, ce să facem? Strângem din dinţi şi băgăm mâna în buzunare, dacă nu vrem să o bage statul! Să ne ia şi buzunarele!

Cu pantaloni cu tot! Dar credem în Justiţie, în statul de drept şi în magistraţii conduşi de onor CSM! Care la rândul ei este condusă de o Lidia-Habar-N-are ce înseamnă legea, U.E. şi nici transparenţa! Domnia sa nu prea a avut habar când să tacă sau când să spună simplu: "Nu ştiu! Mă depăşeşte problema!”. Şi să se ducă acasă! Efectul va fi crunt! Nu pentru judecători sau procurori. Ci pentru noi, muritorii de rând. O să-l vedeţi-simţiţi cât de curând!

Back To Top