Eti, Mama Omida, Michael Jackson şi, în mod ciudat, chiar şi celebrul privitor în borcanul seismic Hâncu s-au înghesuit, cu mic cu mare, în platitudinea neuronică a şefului tuturor pesediştilor din România. După o luptă milenară care a putut dura chiar şi o noapte întreagă de mandat, cuplul Mircea şi Mihaela Geoană a decretat: Mircea a pierdut alegerile prezidenţiale de anul trecut în urma unor găleţi de lături neuronice aruncate în capul domniei sale de către clarvăzătoarele care îi dau în bobi marinarului direct din beciurile ultrasecrete neuronico - transcedentale ale sediului din Modrogan.
Acolo, se pare că, în urma analizei doamnei Mihaela Geoană, care, înaintea celebrei declaraţii, se prea poate să se fi consultat cu o coafeză de încredere, câteva vrăjitoare şi-au combinat tarotul cu mâinile drepte fermecate ale unor practicanţi de voodoo portocalii şi, după ce i-au băut urina marinarului, au aruncat undele negative direct în TV unde Geoană s-a făcut de rahat în faţa naţiunii la întâlnirea electorală cu Băsescu.


Conform spuselor soţiei lui Geoană, candidatul-soţ ar fi câştigat de departe cursa electorală, dacă Băsescu nu ar fi aplicat strategii oculte în care vrăjitoarele au cel mai important rol în viaţa publică de la Inchiziţie până în zilele noastre.


Stimată doamnă Mihaela Geoană, mă scuzaţi că îndrăznesc să vă sugerez, chiar cred că s-ar putea ca microundele alea să mă fi atins şi pe mine, dacă am îndrăzneala asta să mă adresez unei foste prime-doamne într-o asemenea manieră, Mircică al dumneavoastră nu a fost afectat, doamnă, nici de argintul viu, nici de ăla mort, şi nici măcar de sabia laser a lui Darth Vader.


Nu, doamnă, eu cred că, pur şi simplu, l-a ajuns din urmă unda energetică mortală trimisă de Darth nea Nelu cu câţiva ani în urmă, şi, scuzată-mi fie îndrăzneala, eu cred că Mircică nu scapă de efectele devastatoare ale acestei lovituri nici pe centura politică, când, pur şi simplu, rămâne el, singur singurel cu el. Şi pe centură, ştiţi bine, sau dacă nu ştiţi vă spunem tot noi, aspectul, exprimarea şi tariful contează, chiar şi în faţa soacrei. Vă doresc, cu toată sinceritatea, multă sănătate neuronică!

Back To Top