Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

A început campania electorală. Oficial!!! După agitaţia de la locale mă întreb ce va urma. Candidaţii îndrăgostiţi de „door-to-door” ne vor vizita acasă. Ne vor întreba ce salariu avem, dacă ne ajung banii de întreţinere, dacă vrem să vedem Parisul sau să facem shopping la Milano, dacă avem maşină sau dacă vrem să zburăm pe Marte.

O să ne trezim că ne bat la uşă, că ne trag de mânecă pe stradă, că ne promit luna de pe cer. Ne vom lăsa înşelaţi de zâmbetul larg şi de plasa cu zahăr şi ulei. Trăim 30 de zile iluzia bunăstării şi a pricopselii. Ne simţim importanţi mai ales că zeci de candidaţi la Parlament iau cu asalt pieţele, parcările, scările blocurilor şi locurile de joacă pentru copii. Încântaţi de amărăciunea noastră zilnică, ne promit orice. Salarii, pensii, case, alocaţii, autostrăzi, şosele, şcoli performante. Vom avea toate beneficiile din lume, iar când vor vedea că promisiunile deşarte nu mai sunt ascultate şi nici crezute, vor apărea „micile” cadouri electorale. Sacoşele de toate culorile. Verzi, roşii portocalii, galbene...Pline de ulei, făină, zahăr, calendare, pixuri, brichete, agende, telefoane, ghivece, şepci, tricouri, telefoane, excursii, maşini sau chiar bani. O să înţelegem cât de bune sunt programele electorale în funcţie de greutatea sacoşei. Sau a coşului.

Cei mai importanți de pe planetă

Timp de 30 de zile învăţăm sloganuri şi ne mirăm că deputatul X face piaţa la Nord, iar senatorul Y îşi duce zilnic copilul la şcoala din cartier. Că Z merge în parcul de la tine din cartier să îşi plimbe căţelul... Doamne, câtă atenţie ni se acordă. Suntem cei mai importanţi oameni de pe planetă. Dar păcat că vraja nu va ţine decât 30 de zile. Atât... ca în basmele româneşti miracolul va ţine doar o lună de zile. Vom rămâne apoi cu întreţinerea noastră mare, cu benzina noastră scumpă, fără locuri de joacă, fără zahăr, fără ulei, fără maşini, fără politicieni. Se vor închide în „magaoaia” lui Ceauşescu şi vor ieşi de acolo abia peste alţi patru ani. Mai rotunjori, mai plini de bani şi mai interesaţi să ne obţină votul. Totuşi mă întreb... Oare merită să serbăm Luna cadourilor cu o lună mai devreme? Primim cadourile sau nu? Eu aştept să văd cetăţeanul care îi va da politicianului cu plasa în cap şi să îi va refuza mita electorală. Oare se va întâmpla vreodată?

Citește și: Subiectul termiei la Ploiești: cum te poate lăsa clasa politică cu caloriferul rece în iarna 2019-2020 

Back To Top