Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

cristina_barbu2Preşedintele Traian Băsescu a abordat, din nou, subiectul tăierii pensiilor. Domnia sa aproape că a aruncat în spatele pensionarului român responsabilitatea crizei economice.

Desigur că a punctat şi alte repere, foarte multe în mod corect, dar nu a uitat de persoanele vârstnice. O singură chestiune cu iz electoral aş remarca: preşedintele uită că a câştigat al doilea mandat susţinut de persoanele vârstnice plimbate pe la mănăstirile din toată ţară.

Uită că pensionarul român trăieşte la limita subszistenţei, că nu trebuie să aleagă între medicamente şi mâncare, că apelează la mila copiilor pentru a-şi achita la timp facturile.

Traian Băsescu a spus că România ar fi ieşit mult mai repede din criză, dacă în locul majorării TVA, ar fi fost taiat 10% din pensii. Într-adevăr 10% nu este mult, dar ce faci când îţi calculezi ultimul leuţ, când aştepţi restul şi o simplă monedă de 5 bani, când faci sărbătoare şi din cumpărarea unui kilogram de carne.

Poate că ar fi fost mai simplu să reducem pensiile, dar nu ar fi fost mai simplu să tăiem, ca semn de minim respect pentru cei mulţi, şi salariile parlamentarilor? Să limităm cheltuielile cu telefonia mobilă a miilor de demnitari din ţara asta? Să scadem cota de benzină sau să nu mai suportam din banii noştri, ai tuturor, cazarea deputaţilor şi senatorilor în Bucureşti?

De ce îl atacam numai pe acest pensionar? De ce să acceptăm deplasările electorale cu maşinile Senatului şi Camerei Deputaţilor? Oare nu ar fi fost mai simplu să facem ca vecinii bulgari, care au îngheţat veniturile parlamentarilor lor şi nu au mai aprobat cumpărarea de maşini noi?

Astăzi, preşedintele le-a dat iar un ghiont pensionarilor, dar sunt convinsă, că anul viitor, tot preşedintele va fi cel care le va cere vârstnicilor să îi voteze pe politicienii apropiaţi lui. Şi poate că atunci, pensionarul român va învăţa că nu trebuie să se mai lase cumpărat cu o excursie, o sticlă de ulei sau cu un aparat de radio. Pentru a întoarce întregii clasei politice corectitudinea mesajului şi a măsurilor care îl privează acum de speranţa zilei de mâine, la propriu.

Cristina IANCU

Back To Top