Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Excursia electorală în Prahova a liderului pesedist Mircea Geoană se putea sfârşi cu o tragedie care ar fi crescut spectaculos raitingul social-democraţilor. După ce a plantat pomi şi a vorbit despre stânga din România, dom' Mircea s-a urcat în autocarul roşu şi a plecat spre Bucureşti. Dar... duminică, pe la şase seara, l-au ciuruit. Şeful PSD, excitat de succesul de la Ploieşti, s-a prins de atentat abia luni pe la prânz. Şi mai mult mort decât viu a chemat Poliţia la sediul din Kisseleff pentru a reclama. S-a plâns că „dujmanii” i-au pregătit o ambuscadă la pod, în Otopeni.

Găinile se culcaseră, localnicii erau la discotecă la un miting electoral, iar un lunetist a stat liniştit şi calm pe pod şi a aşteptat autocarul roşu. Era şi simplu de reperat, că doar nu vezi zilnic moaca lui Geoană pe ditamai autobuzul. Dacă nu ai fi atent ai zice că e maşina câinilor roşii... E drept confuzia nu e atât de mare, că şi pesediştii tot roşii sunt... Dar să ne întoarcem la telenovela social-democrată. Prieten cu Obama, Mircea Geoană nu s-a gândit că cei de la Ku Klux Klan vor veni în România să asasineze amicii celui mai puternic om al planetei. Că doar e mai simplu...

În Statele Unite serviciile secrete veghează la viaţa preşedintelui Obama, aşa că teroriştii l-au ales pe Mircea al nostru ca să dea un semnal... Mişto scenariul nu e aşa? Şi l-au luat complice pe Adiţă Patru Case că doar şi el vrea şefia partidului. Iar de când cu băiatul ăsta de se visează american nici nea Iliescu şi nici Năstase nu au şanse să mai recapete jucăria pe care au inventat-o. Aşa că hai să-l asasinăm! Şi ca în orice film poliţist a fost nevoie de un alibi. Dom' Iliescu e bătrân şi toată lumea ştie că la ora aia stă cu ventuzele puse de coana Nina, iar Adi Năstase era ocupat cu mizilenii lui. Bun alibi nu-i aşa? Dar conspiraţia a fost mai complicată...

Când autocarul roşu a plecat de la Ploieşti, Adrian Năstase l-a sunat pe Ion Iliescu şi i-a zis că ţinta a plecat spre Kisseleff. Iliescu l-a sunat pe lunetist, care şi-a aprins tacticos un trabuc primit de la Felix Motanul şi şi-a fixat glonţul pe ţeavă. Autocarul roşu s-a apropiat... lunetistul a tras... dar Mircea, fericit de succesul de la Ploieşti nu şi-a dat seama că se trage asupra lui... Doar a doua zi, la Bucureşti a aflat că a fost la un pas de a deveni istorie. Şi cu o voce tremurândă a strigat...”Nu trage dom' Iliescu...Sunt eu Mircea de la partid”. Frumos scenariu nu-i aşa? Păcat că atentatul nu a avut loc. O simplă sârmă a avariat autocarul de campanie, aşa că Mircea Geoană a ratat şansa de a fi erou naţional. Poate iese mai bine data viitoare!

Back To Top