Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

De unde or fi apărut miile de candidaţi la fotoliul de deputat şi senator, Dumnezeu va fi ştiind. Evident că "seniorii” n-au renunţat, că nu e cazul la noi de un exerciţiu de modestie sau de penitenţă, de examen de conştiinţă sau de bilanţ: "Dom'le, n-am făcut nimic patru ani, opt ani, 12 ani, n-am vorbit un minut la microfon, prin "teritoriu” nu m-a văzut nimeni, n-are rost să continuu. Mai ales că mi-am făcut suma, mi-am rostuit odraslele şi mi-am chivernisit rubedeniile.

Am mulţumit concret, başca salamalecurile şi şefului de partid şi "oligarhului-păpuşar”. Edecurile bătrâne, învechite în rele, nu renunţă, deci, iar lor li se adaugă alţi flămânzi sau loviţi cu steaua vreunei încredinţări mesianice, mii de astfel de salvatori, de mântuitori, care de care mai încredinţat de rolul lui decisiv şi de anvergura persoanei proprii.

S-au cheltuit sute de miliarde pentru afişe,

bannere, emisiuni, pomeni, show-uri. Numai văzând şi auzind sclipiciul şi darabanele acestei companii şi poţi să deduci şi numărul îmbogăţiţilor şi urieşenia nesimţită a averilor ciupercărite şi umflate întâi sub patronajul de suspecte clemeţe (altfel: pac!) ale lui Iliescu, apoi sub mamelucul Constantinescu şi în prezent, încă neintimidate de urnirea vreunei elementare justiţii.

Uitaţi-vă, dacă sunteţi într-un moment sufletesc mai cenuşiu, la chipurile de pe stâlp: copii mai mari, copii mai mici şi fete şi băieţi. Forţaţi de fotografi să zâmbească cu o dantură proaspăt reparată, masaţi pe feţe de amante, ca să nu se vadă cearcănele lecturilor adânci şi pungile chefului patriotic din seara precedentă sau la partea feminină, cu o îndulcire mai umanoidă a chipului de vulpe năpârlită sau de pensionară a unui institut geriatric - toţi aceştia - sunt puşi pe sacrificii materiale imense.

Îşi sacrifică timp, energie şi bani, mulţi bani ca să intre în apostolatul slujirii neamului şi ţării. Din rândul acestor gracile figuri, selecte, intelecte şi sensibilităţi vibrânde, poporul (ne)ştiutor va ridica sutele de bipede responsabile garante şi chiar făuritoare ale stării româneşti din anii următori. Cât or fi fiind ei de pricepuţi în a lua pulsul realităţii româneşti de acum, în a desena traiecte de evoluţie, în a decela maladii ale "spiritului românesc” şi metehne ale lumii contemporane, asta vom vedea.

N-are rost să-mi exprim teama

că humusul cu mult bălegar al politichiei de până acum n-o să îngăduie prea curând apariţia altui tip de floare sau de buruiană decât cel care a rodit până acum. Noii deputaţi şi senatori să ia aminte, deocamdată, la nenorocirea din Valea Jiului, la hoţiile uriaşe şi cu imunitate care au permis înfruptarea din miliardele puse la dispoziţie pentru mineri, miliarde din care s-a ales praful. Să ia aminte la tot ce este mizerie, cât în toate grajdurile lui Augias la un loc. Iar dacă mai luăm în calcul banii pentru agricultură, proiectele îngropate pentru turism, eşecul din învăţământ şi hemiplegia din sănătate, atunci tot să vedem justificat zâmbetul frumuşeilor de pe stâlp. Copii mai mari, copii mai mici şi fete şi băieţi! Nicu Boaru

Back To Top