Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Peste câteva zile România îşi va alege un nou Parlament şi, implicit, un nou Guvern. Fiecare român cu drept de vot va decide (chiar şi prin neparticiparea la scrutin) cine va conduce ţara în următorii patru ani. De votul fiecăruia dintre noi va depinde - incredibil de mult - pe ce drumuri sau cărări o va apuca ţara noastră.

De modul cum vom vota (sau nu) de Sfântul Andrei va depinde în următorii patru ani viaţa noastră, a fiecăruia. Dacă noi vedem în gestul, de altminteri simplu, de a pune ştampila pe buletinele de vot un fel de ungere cu usturoi a canaturilor de la uşile sau porţile cetăţii (a se citi România), poate că vom scăpa, în sfârşit, de tot felul de strigoi care tot bântuie, de trei-patru mandate, prin politica noastră.
Dacă vom alege deamboulea; dacă vom trata cu sictir alegerile de duminică - exact de asta vom avea parte în următorul mandat al parlamentarilor sau al Guvernului (sau câte or fie ele să fie)!

Un dram de minte... tot ne trebuie duminică. Vom vota pentru noi, pentru familiile noastre şi pentru cei care vor veni după noi. Unii, sictiriţi de impotenţa clasei noastre politice din ultimii 20 de ani, exagerează şi fac un act de bravadă din faptul că nu vor merge la vot! Dar, tocmai aceştia sunt primii care se vor plânge pentru faptul că viaţa lor nu se schimbă cu nimic "nici după acest 30 noiembrie!”.

Alţii, din naivitate sau interese meschine, vin şi exagerează asupra calităţilor unora dintre candidaţi. Fals! Decamdată nu sunt acolo! Nu sunt parlamentari. Doar după ce noi, "boborul”, îi vom vota, tot noi vom avea puterea şi mai ales tot dreptul să-i tragem de mânecă pe stimabilii (viitori) aleşi ai poporului! Dar pentru asta ne trebuie două lucruri: să mergem la vot şi să avem un respect faţă de noi! In ceea ce-i priveşte pe viitorii parlamentari sau guvernanţi, mai întâi trebuie să ni-l ceară, să-l obţină şi de abia după aceea să mai vedem dacă îl merită sau ba!

Back To Top