Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Fabulous Spirit made in Romania


Dar guvernul nu va reacţiona înfuriat pentru neîndeplinirea planului şi pentru faptul că spaniolii nu au fost cuprinşi de febra românească... Pentru că acest guvern dorea doar să-şi facă campanie electorala pe banii noştri, ai celor alungaţi de acasă. Noi, cei care nu aveam un loc de muncă de 10-15 ani când ne-am părăsit ţara şi am ales să lucrăm printre străini. Noi, cei care am plecat de acasă ca să putem plăti gazele, lumina si alimentele celor lăsaţi la vatră în ghearele unui guvern nepăsător şi care doreşte doar să se perpetueze la putere şi să-şi împartă ouăle vopsite. Ştiţi bine că aceasta minciună de genul „Hola soy rumano!” ne-a mai fluturat-o şi Năstase şi alţi domni sub alte denumiri ştiinţifice: Made in Roumania, Fabulous Spirit...etc...!


Don „Campesino” sau toba pe româneşte


În fond pentru ce ne-au cheltuit aceşti bani? Păi... pentru ca puţinii spanioli să vadă că ştim să ne vopsim artistic ouăle, că avem nişte elevi extraordinari care ştiu să facă balet pe scenă, că Ovidiu Lipan ştie să bată extraordinar toba pe româneşte, iar un domn „campesino” (ţăran - n.a.) din Argeş poate face scrumiere din lut. La televizor au rămas spaniolii cu gura căscată ore şi ore văzând că un actor spaniol în spoturile Hola soy rumano! are grijă de averea angajatorului său, că alt domn, aflat în hotelul spaniolului la care lucrează tot ca sclav, ştie să zică, după 24 ore de trudă, cu zâmbetul pe buze: "Hola soy rumano! ".
Percepţia amară a acestei campanii plătite din buzunarele noastre este evidenţa: ea ne-a demonstrat nouă, românilor din diaspora, că ştim să fim bine păcăliţi de statul român .Că suntem muncitori şi ţărani foarte buni în uzinele şi pe ogoarele Europei.


Băsescu s-a întors


Ne putem mândri doar cu asta? Oricum, preşedintele Băsescu, întors de la Marele Congres al Oamenilor Muncii din Spania, a spus clar că spaniolii au avut mai multă grijă de noi decât propria ţară! Şi putem vedea cu ochii noştri cum ei, spaniolii, ne-au creat posibilitatea să mergem la bisericile noastre, pentru că ei ne-au deschis uşile bisericilor lor. Câte biserici a construit statul român pentru norodul lui din diaspora? Câte licee? Câte facultăţi? Or, în Madrid, în Sevilla sau în multe alte capitale de provincie vei întâlni: liceul american, german, japonez, arab. Moschei sau biserici maronite, toate ridicate de către popoarele respective.


Fiţi bineveniţi, dar rămâneţi acolo!


Noi, cum suntem un norod, o populaţie obişnuită în ultimul timp să meargă cu cerşitul pe la uşile mai marilor, avem biblioteci aduse de către spanioli, biserici prin grija spaniolilor, centre de cultură tot prin ei, spectacole gratuite plătite de ei şi primăriile lor, ajutor de şomaj, salarii, sisteme educative şi sanitare, pensii, toate plătite de ei (dar la care contribuim şi noi, ca persoane fizice, cu sudoarea noastră), în timp ce aceia cu sceptrul puterii în mâini, de pe scaunele lor poleite, ne aruncă o ciozvârtă la fiecare moment crucial electoral. Acum - iată! - ei ne propun să ne întoarcem în ţara unde curge mierea şi laptele şi ne mai spun că ne vor proteja.
Români, cuceriţi România! Prin vot! Doar votul vostru contează!

 

Back To Top