Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Recenta numire a Domnului Petre Roman pe pista de dans politic ne-a lăsat cu mâinile încleştate într-un palmus intrerruptus... Românii emigranţi, sătui să-şi târască crucea pe câmpul căpşunei spaniole, au început să tremure de frică. 

Îmi amintesc că în primele mele momente de trădător al democraţiei originale feseniste Roman Cel Dintâi Ministru a zbughit-o pe la rudele sale din Regatul Spaniei. I-au fost organizate câteva întâlniri strategice cu predecesorii socialismului lui Pablo Iglesias şi ai eurocomunismului târziu al lui Dolores Ibarruri. 

La Universitatea Escorial destinul a făcut să ne întâlnim cei goniţi de acasă de târnăcopul lui Cosma Răcoare şi puterea jerpelită din Romania. Petre Roman tremura de frica întrebărilor unor intelectuali ziarişti unşi cu sânge de taur. 

Noi tremuram de faptul că Boris cel mai rus dintre vodcile ruse se urcase pe tancurile de serviciu ale Kremlinului. Mirosea a praf de puşcă şi puci. Roman, cât era el de Petre, în loc să fie în febră, îl întreba pe Novăceanu Darie de situaţia sarmalelor şi a vinului de după decla­raţia de presă. 

Fiecare cu frica lui Darie Novaceanu, scânteist şi cu Adevărul tatuat recent pe braţ, întreba ce secretar se ocupă de soarta sarmalelor... Sarmale în Spania, vodcă pe tancuri în Rusia, vin roşu românesc în Escorial... Uneori poţi cuceri omul începând cu umplerea lui. Să un uităm că micii şi o bere rece îi aduc pe unii la putere în detrimentul altora. 

Petre Roman este aşteptat în această vineri să ne cucerească stomacul cu promisiunile sale electorale în calitate de... Înalt Demnitar Român. Traian B, preşedintele tuturor românilor (inclusiv a celor din Diaspora) va fi şi el prezent tot vineri în acest Forum al românimii, de la ora 20, începând în cuibul unde s-a născut Miguel de Cervantes: Alcala de Henares. 

Românii, azi, când se termină RAMADAMUL la musulmani, deja au intrat în post negru cu gândul la ce bucate vor fi pe masa... electorală. Oare statul român de acum încolo va transporta şi repatria pe tot românul mort pe şantierele Monarhiei spaniole? 

Oare statul român va coborî preţurile la documentele ce le eliberează prin consulate? Oare indiferent cine vine la putere va avea grija de demnitatea noastră?

Back To Top