Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Primarul Constanţei este un personaj, un caz aparte, un soi de extraterestru coborât printe pigmeii din adminstraţia României. El ar trebui studiat şi transformat în subiect de analiză pentru specialiştii în antropologie ori sociologie şi - ceva mai puţin - politologie.

Eu cred că Răducu va fi re-re-re-re-reales, ca edil al Constanţei, şi peste 2.415 mandate! De ce? Pentru că "este iubit de popor”! El este văzut ca o "emanaţie” a noului val de tineri care au ales să răzbată în viaţă pe potecile din jungla politicii româneşti. Până acum, jocurile i-au ieşit foarte bine.

Bine, o să spuneţi domniile voastre, dar care-i legătura lui Răducu M. cu Prahova? Păi... ar fi! Şi una deosebit de mare şi puternică! Şi pe aici avem "edili”, europarlamentari sau alţi aleşi de "bobor”, cu mare credinţă şi nădejde... doar acum trei luni sau un an. "Aleşi” care, acum, la vreme de toamnă, au decis, împreună cu mai marii lor de prin partidele care i-au susţinut la alegerile trecute, că este cazul să treacă în băncile Parlamentului.

Trădarea intereselor comunităţii locale poate fi făcută sub mai multe forme, iar această dezertare este una dintre ele. Lipsa moralităţii şi decenţei, deficitul de onoare a ajuns la cote foarte mari în politica noastră, iar apropiatele alegeri generale nu or să limpezească deloc apele învolburatei noastre politici. Dimpotrivă.

Zaiafeturile de la curţile regilor Franţei au rămas celebre prin faptul că simandicoşii conţi, duci şi alte (VIP-uri, nu?) "distinse” personalităţi de la vremea respectivă nu prea le aveau cu băile (şi săpunul), iar palatele respective nu aveau "private”. "Descărcarea” de toate cele, pe care natura o mai cere din când în când, se făcea prin vaze, oale bine ascunse, chiupuri dosite cu meşteşug.

Iar ca duhoarea să nu fie atât de înăbuşitoare, "aerul” era parfumat cu tot felul de odicoloane, ape de trandafiri şi beţişoare care ardeau scoţând un fum "plăcut mirositor”. Cei cu sânge albastru se distrau în ciuda valurilor de miasme. De ce anume? Se îmbrăcau în zdrenţe (cică) şi participau la tot felul de scenete aşa zis romantice. Ei interpretau roluri de ciobănaşi sau de cerşetori şi alte asemenea. Dar ce se ştie mai puţin este că "zdrenţele” lor erau noi nouţe şi absolut toate erau făcute din mătasea cea mai fină!

Cam aşa se întâmplă şi zilele acestea prin fauna politicii noastre naţionale, dar şi locale. Viitorii parlamentari au dat jos "scânduroasele” lor costume şi încep să-şi joace rolurile de zdrenţăroşi. Mazăre a fost primul. El a pus mâna pe o lopăţică din plastic, şi-a tras casca de worker pe meclă (inclusiv echipa sa, ce credeţi că este one-man-show?!), cizmele de cauciuc în picioare şi a venit în faţa poporenilor.

Numai că "poza” nu a ieşit bună. Nu ştiu câţi au fost atenţi şi ce s-a văzut la TV. Un "costumaş” de genul acesta a fost evaluat, de unii şi de alţii, la peste două mii de euroi! Ceea ce în veci nu pare să aibă Golea de pe plaiurile noastre mioritice. Salopetele de pe "uorkării” lui Răducu... erau de firmă!

Back To Top