Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

răzvan toma stănciulescu

Warning: Undefined property: stdClass::$category_language in /home/actualis/public_html/templates/ja_flix/html/layouts/joomla/content/info_block/category.php on line 20
Opinii
  • La o dată cu uriașă semnificația în istoria românilor, avocatul ploieștean Răzvan Toma Stănciulescu transmite un mesaj care iese din tiparele cu care ne-au obișnuit cei ce iau cuvântul, de obicei, la astfel de zile mari.
  • Stănciulescu vorbește despre “ocaua mică” a zilelor noastre sau cum arată acum păcălelile pregătite pentru românii de rând, prețuiți de unii pentru nimic mai mult decât votul lor: “Pentru cei care azi postează «La Mulți Ani, România!» cu imaginea Domnitorului Alexandru Ioan Cuza, în timp ce ei se adună în partide ca în haite și sfâșie oamenii de vii, le spun: «Marș d-aici, potăilor»!”

Nu întâmplător, Răzvan Toma Stănciulescu a publicat mesajul marți, pe 24 Ianuarie, făcând trimitere la vremurile lui Cuza și, implicit, la peste un veac și jumătate în care poate doar tacticile s-au mai schimbat:

“Când ocaua e mai mult mică

Unii dau flori pensionarilor, în timp ce le fură - prin contracte, dreptul la o bătrânețe decentă. Florile și revelioanele organizate sunt tot din banii pensionarilor, dar ei nu știu asta – cred că e cadou și se bucură.

Tot ăștia pun pe Facebook poze cu biserici în care nu au intrat și dau citate despre puritatea sufletului, când tot la ce se gândesc ei este următoarea șpagă. Doamne, ajută-ne (pe noi, nu pe ei)!

Unii promovează în funcții de conducere oameni instabili psihic, fără realizări profesionale sau bună-credință, doar că prind la public. Apoi, când dezastrul lovește inevitabil, încearcă să arunce vina în cârca celor pe care i-au pus, iar ei să iasă basma-curată – pregătiți să pună pe buletinul de vot și în funcții următorul val de  incompetenți, cu doctorate cumpărate la o masa cu lăutari. Hai, cântați la alt restaurant!

Alții, după ce toată viața lor au aruncat cu pietre, au scuipat și au înjurat, distrugându-și chiar propria organizație, nemaiavând viitor în funcțiile pe care le dețin, vin și spun că doresc să construiască. Cum vreți voi să construiți? Cu pietre și scuipat?!

Unii au ajuns la conducere, dar nu știu să conducă, așa că propun recensăminte, spălându-se pe mâini ca Pilat din Pont – să decidă cetățenii, că ei nu pot. Dacă voi nu puteți, aduceți alții care știu și pot!

Și mai sunt unii care vorbesc doar de gloria neamului, se îmbracă în ie și propun cele mai ridicole chestiuni, culminând cu naționalizarea resurselor energetice, pe care deja le avem. Unde școală nu e, economie nu poate fi! Dar ce contează, dacă îi păcălim și le luăm votul, nu e vina noastră.

Aștia sunt cei care ne conduc astăzi. Nu le spun politicieni, pentru că murdăresc cuvântul.

Minciună, perversitate, lașitate, prostie, demagogie. Totul pentru vot, funcții, șpagă și putere.

Iar când se dovedește impostura, sunt cei mai buni în a găsi explicații. Niciodată nu e vina lor – cel mai des e a străinilor și a conspirațiilor. Cu cât e mai greu de dovedit, cu atât e mai bună scuza.

Pentru toți de mai sus, care azi postează «La Mulți Ani, România!» cu imaginea Domnitorului Alexandru Ioan Cuza, în timp ce ei se adună în partide ca în haite și sfâșie oamenii de vii, le spun: marș d-aici, potăilor!

Cineva îmi zicea că asta înseamnă să faci politică… «spui și faci orice, Răzvane, să iei voturile… apoi vedem noi!» Nimic mai greșit.

Trebuie să spunem și să facem ceea ce este necesar pentru oameni, nu pentru voturi. De aici începe orice construcție trainică, așa cum își dorea Cuza pentru Principatele Unite.

Cu bună-credință și cu oameni care cred că politica înseamnă responsabilitate, onoare, demnitate, onestitate și iubire față de aproapele tău.

Asta vreau să fac, asta vreau să arăt.

Asta facem, asta arătăm”, a scris Răzvan Toma Stănciulescu, astăzi, pe pagina sa de Facebook.

Back To Top