Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Aho, aho, copii şi fraţi, nu mai beţi şi ascultaţi. S-a sculat mai an, bădica Traian, hă, hă, hă, şi ne-a tot urat, de ne-a săturat. Feseneii mici, fetiţe şi băieţei, au stat sub brad, aşteptându-l pe Moş Gerilă Traian care, cu o hăhăită candoare, a dat poporului ceea ce merită: Linişte! Iată, doamnelor şi domnilor alegători, că avem, pe tavă, patru ani de linişte, de împărţire a ciolanului cum nu s-a mai văzut, clasa politică autohtonă demonstrând, încă o dată, că se pişă pe opţiunea noastră de vot cu o boltă de invidiat. Hoţomanii au dat-o pe faţă, de data asta. Dacă până acum se lăsa pulimii o vagă impresie de interes în slujba prostului de votant, acum, ca niciodată, băieţii deştepţi ai naţiei şi-au dat arama pe faţă. 

De la blatul dintre PSD şi PD-L în ceea ce priveşte împărţirea cinică a feliei ministeriale şi a hăcuirii, fără milă, a ţării, în funcţie de interesul de partid şi a negocierii şmechereşti, s-a trecut, cu aceiaşi nemiloasă nesimţire, la etapa a doua: împărţirea secretariatelor din ministere. 

Toţi coioţii politruci care bălesc de poftă stau la rând, trag sfori, dau limbi, în speranţa că vor fi înscăunaţi în funcţiile de secretar de stat. Ce face un secretar de stat, o să vă întrebaţi voi, ăştia care nu înţelegeţi de ce munciţi ca robii, iar ţara merge prost? Să vă explic.
Un secretar de stat este un individ ca şi voi, diferenţa constând în faptul că tipul e băgat de mulţi ani într-un partid.


Politrucul a făcut temenelele potrivite la momentul oportun în faţa şefului de judeţeană de partid, a stat capră la comandă, s-a dat şi singur cu săpun, doar-doar va avea onoare de a fi penetrat de bossul filialei judeţene, iar acum, politrucul nostru de doi lei vechi vrea să îşi concretizeze munca politică de pupincurist la centru. Să treacă la nivelul următor de şmecherie.


Adică, cu alte cuvinte, să nu mai şmecherească bugetul local, ci pe cel naţional, unde pâinea este mult mai albă. Da, doamnelor şi domnilor, încă mai e de furat iar gălbejiţii de foame care au luat acum puterea abia aşteaptă să-şi verifice virilitatea în sportul plăcut al spolierii banului public. Cum se face? Simplu. Eşti secretar de stat în Ministerul Transporturilor? Îţi faci o firmă de asfaltări pe numele soacrei, a nevestei sau a amantei, după care îţi dai singur lucrări.

Eşti secretar în Ministerul Sănătăţii. Este obligatoriu ca proasta de soacră-ta să îşi înfiinţeze un SRL care vinde tomografe la spitale sau, din lipsă de inspiraţie, asiguri firmei performante înfiinţate alaltăieri de soacră-ta monopolul seringilor pe vreo trei-patru spitale judeţene din ţară. Om te faci. Dintr-un prost de limbist de partid ai ajuns ditamai grangurul la Bucale, stai la masă cu toţi hoţii costumaţi în Armani şi învârţi destinele bugetelor ministeriale ciuruite după cum vrea muşchii tăi de şmenar afirmat.

Cam ăsta este sistemul despre care vom vorbi zilele următoare, mai ales că avem nişte clienţi de la Prahova care sunt pe cai mari în următorii ani. După ei, în mod automat, aşteaptă o armată de lingăi care visează la funcţii prin ministere. Vă vom ţine la curent cu aventurile incompetenţilor de la Prahova care vor ajunge experţi la Bucureşti, după modelul „Leana-doctor în Chimie”. Brigada aflată în fruntea bucatelor judeţului şi a ţării nu trebuie lăsată de capul ei. Promitem o monitorizare atentă. Ca să ştim, măcar, peste patru ani, cui îi dăm în cap la momentul votului.

 

Back To Top