Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Recentele evenimente interne trăite de români, of course, la TV, la o oră de maximă audienţă nu sunt altceva decât mici derapaje în decor. Doar în agenda jurnaliştilor de tip pistol sunt „evenimente”, dar nu-i deloc aşa. Focurile de armă de la Urziceni - fără un autor identificat -, furtul de arme de la Ciorogârla sau dublul asasinat de la Braşov, tot fără autori dovediţi, nu sunt decât aspectele unei Românii aflate în metastază. 

Cancerul nu este în sisteme şi nici în cine ştie care funcţionari ori slujbaşi care îşi acoperă cercurile de interese. În realitate, ţara este la cheremul Mafiei! Avem o mafie a candidaţilor politici, ulterior deveniţi consilieri locali sau judeţeni, există o Mafie a primarilor, dar şi o altă Mafie a parlamentarilor. Cu totul altă Mafie este în Justiţie, unde fiecare castă (includem aici şi Poliţia) are sisteme şi legi de protecţie internă darămite externă, aşa cum stă bine unei Cosa Nostra. 

Cu atâtea lăcuste puse în cârca românilor ce speranţe să mai ai? Niciuna! Efectele se văd şi se simt din plin! Iată că, după o scremere de peste două luni, nici acum nu avem un Guvern complet. La MIRA, acest mastodont al patriei, urmează să avem un al treilea ministru. Guvernanţii au dovedit deja că habar nu au cu ce se mănâncă treaba asta.

Ce au făcut până acum? Un Buget pe genunchi şi ameninţarea că ibricele de cafea vor dispare din Palatul Victoria. Cohorta celor 20% dintre angajaţii Guvernului nu mai pleacă în bejenie, spre şomaj. În schimb, Legea salarizării profesorilor nu se aplică pentru că, abia acum, tot cei care au votat-o, în unanimitate, au descoperit că nu-s bani şi că este criză. Faptul că NU SE APLICÄ‚ O LEGE spune multe de tot despre cine şi cum conduce acum ţara.

Cel mult este bine de Parlament, de Guvern şi de Preşedinţie. În noul buget de stat se prevede o creştere a bugetelor pentru anul ciumei şi al crizei, o creştere a „feliei” de la 19% şi până la 35%! Că doar este criză şi trebuie să strângem cureaua! Cum altminteri să treacă, săracii de ei, prin acest an al ciumei?

Back To Top