Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

O piele. Garda Financiară are - oficial - un plan de un miliard de lei (vechi, dar mulţi) pe cap de inspector. Se dezlănţuie haita asupra buticarilor, firmuliţelor care îşi trag sufletul şi zilele de la un ceas la altul.

A doua. Ministerul poliţailor (şi al administraţiei, cică) a anunţat că vrea să reintroducă norma de amenzi (păi, asta parcă nu a fost nicicând recunoscută, băăăăă!). Un „organ va avea de încasat o „cotă” de 15% din totalul valorilor „tarifate” prin ruperea de procese verbale! Zău? Şi din cele contestate şi anulate de instanţe?

A treia. Ciobanii să se spele pe cap cu brânza lor cu tot. Cică pute, şi ar fi pericol mare de tot pentru fomiştii de pe meleagurile mioritice dacă ar mai băga pe sub nas ceva jintiţă, telemea sau brânză de burduf! Planeta este la un pas de distrugere cu asemenea „arme” de distrugere în masă!

A patra. Guvernul lu' ăla' Micu ar vrea să reducă ajutorul de înmormântare cu 90 de lei. Cum or fi calculat, cum or fi socotit, nu au spus, cert este că ştiu „ei” ceva!

Cinci. Curtea Internaţională de la Haga a dat o halcă bunicică (din platoul marin, şi mai ales de dreptate) românilor. Bucurie scurtă şi trezirea la realitate amară. Nu suntem nici independenţi energetic şi nici mai bogaţi. Gazul este la fel de scump, benzina şi motorina - idem! „Zonele de interese” au fost de mult timp concesionate unor băieţi „inteligenţi”!
Al 6-lea rând de piele. Nimeni din ţara asta nu are curajul să spună ce se mai întâmplă cu acele contracte zise că ar aparţine „băieţilor deştepţi” - cum le spunea „Il Băse'. Nimeni nu mai suflă o vorbă despre faptul că au fost „privatizate” sistemele de distribuire a energiei electrice sau de distribuţie a gazelor naturale cu mare tam-tam. Ni se spunea că doar aşa se putea asigura o „concurenţă”, niscaiva „investiţii” şi „modernizări”. Ho-ha! Nimeni nu a mai spus românilor o vorbuliţă - de ce oare? - că de la momentul acestor „privatizări de succes” au fost numai „incidente”!. Au picat, zi de zi, reţele electrice, au fost prăjite aparatele electrocasnice din casele oamenilor. Ca să aibă „încasări”, cei de la „Electrică” au avizat, cu toptanul, o puzderie de consumatori.

Dar fără noimă şi fără să se respecte capacităţile reale ale „sârmelor” (cele mai multe fiind încă de pe vremea lu' Ceaşcă!). Se spune, din partea celor care se pricep la aşa ceva, că peste trei-patru ani vom fi într-o beznă totală. Întreaga ţară! Deoarece sistemul de distribuţie va fi fost deja „pârlit”, iar în „producţie” nu a mai investit nimeni (respectiv statul) de foarte multe decenii! Cât despre „consumatorii captivi”, „cetăţenii” de la gaze naturale... vedeţi că, încă de pe acum au deja minute bune alocate zilnic la „Ştirile de la ora 5”! Nici mai sigure şi deloc mai „'eftine”!

A 7-a piele. Parlamentul a emis o Lege şi acum Guvernul nu mai vrea să o aplice! Majorarea salariilor profesorilor a fost amânată pe motiv de criză şi, ca urmare, Legea nu se aplică! Fostul Minister al Justiţiei a fost rebotezat cu adăugarea unei expresii ... „ şi libertăţilor cetăţeneşti”. Nici în Constituţie şi în niciun alt act OFICIAL al acestei ţări, inclusiv al CSM, acest minister NU EXISTÄ‚! Pentru românul de rând efectul este simţit, pe deplin, de fiecare dată când are nevoie - ca justiţiabil - de „serviciile” marilor „specialişti” din „sistem”.

Back To Top