Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Aflat în Peninsula Iberica pentru câteva zile, la invitaţia PSOE, europarlamentarul PSD Titus Corlăţean a profitat de ocazie pentru a vizita cele câteva celule de partid recent înfiinţate în Spania de către o mână de membri social-democrati români. După un popas scurt la Barcelona, fruntaşul PSD-ist a poposit în Castellon pe înserate, pe o ploaie câinească, descinzând la sediul PSOE din localitatea Valenciana care concentrează peste 50.000 de romani cu acte in regulă.

Însoţit de Marian Popescu, candidatul PSD la postul de deputat pentru colegiul electoral arondat românilor stabiliţi în ţările Comunităţii Europene, europarlamentarul a fost aşteptat de 18 persoane care, până la sosirea înaltului oaspete, s-au întreţinut cu câteva cutii cu bere, suc si alune. Deşi campania electorală nu a început oficial, se pare că social-democraţii români sunt nerăbdători să treacă la cucerirea electoratului din diaspora si să recupereze în câteva luni timpul pierdut in ultimii 18 ani în care soarta românilor plecaţi de nevoie din ţară nu i-a interesat mai deloc.

Întrebat dacă i se pare suficient numărul de parlamentari alocat diasporei româneşti (doi senatori si 4 deputaţi la peste 2 milioane de români răspândiţi prin lumea largă), Titus Corlăţean a răspuns că "este bine şi atât, pentru că este o premieră în istoria politică românească", adăugând că "PSD propune candidaţi care cunosc realităţile şi dificultăţile cu care se confruntă imigranţii români: Marian Popescu - stabilit în Barcelona - pentru postul de deputat, şi domnul Mocanu din Italia pentru postul de senator".

De altfel, Marian Popescu şi-a prezentat pe scurt programul de campanie susţinând că "va lupta pentru ca românii care muncesc in străinătate, în special cei din Spania şi Italia, să beneficieze de pensie". Cum va lupta dumnealui pentru un drept pe care romanii îl au de câţiva ani buni, odată cu semnarea acordului bilateral privind portabilitatea drepturilor băneşti de ajutor social şi de pensionare, rămâne un mister. Întâlnirea s-a terminat după aproximativ o oră de gargară electorală fără noimă.

Din păcate, Titus Corlăţean a fost nevoit să mai stea la un pahar preţ de o jumătate de ceas deoarece un grup de români a pichetat sediul PSOE din Castellon arborând o pancartă cu mesajul "Corlăţean, Mitrea, Iliescu= Comunism)

Back To Top