Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Obrazul, sireacul! Asta e discuţia, până la urmă, de fond, cât o fi "fond” într-o ţară epidermică (de la piele, obraz şi de la lipsa de adâncime), a formelor fără fond

Dar se cade ca bugetul la Turism să fie nu de două ori, nu de 10, ci de incalculabil de ori mai mult şi mai impardonabil (vorba venerabilului) decât anul trecut? Şi comparativ cu altele? De anul trecut şi de acum? Juristul Boc, cel care a dat onoarea, obrazul (Primăria Clujului) pe ruşine sau pe ceva gravid de eşec (şefia unui Guvern condamnat să gestioneze în timp de tensiune şi nelinişte) n-are nicio legătură cu Turismul sau cu doamna (scuzaţi!) Udrea.

Naveta Cluj-Bucureşti nu intră la Turism nici când se face cu autoturismul. Iar blonda din subordine, - cam demultişor decăzută din standingul de "pempantă” -, indiferent de relaţiile ei sus-puse (mă rog, cum or fi fiind aşezările pe-acolo!), nu merita această onoare bugetară. Sau, dezonoare bugetară, fiindcă ies vorbe, nu se cade carevasăzică. Cred că nu este necesar un mare efort de imaginaţie pentru a ne închipui jegoasa senzaţie de penibil cu care membrii tarafului guvernamental au primit (auzit şi acceptat - că doar n-au discutat aşa ceva, n-aveau cum, pentru că nu sunt vertebraţi) notificarea porta-vocei prim-ministeriale că poate doar bugetul siguranţei statului îl depăşeşte pe cel al amărăşteniei noastre turistice.

Televiziunile se întreceau, spre marea lor onoare, obraz, cinste să arate secvenţe de la nu ştiu ce pavilion internaţional şi să spicuiască din cuvintele unor francezi şi nemţi (bine băuţi) despre frumuseţea României... de regăsit în armonia grecească a ministresei. Haida-de! Ţara asta are de propus nu numai dudui de 50 de ani bine cosmetizate sau de modeluţe din astea care văd cu tristeţe cum le veştejeşte anii chipul, lumina din ochi stând ca nişte păpuşi inanimate în prezidii.

Obrazul, sireacul! Asta e discuţia, până la urmă, de fond, cât o fi "fond” într-o ţară epidermică (de la piele, obraz şi de la lipsa de adâncime), a formelor fără fond. Obrazul care i-a făcut pe atâţi intelectuali să pactizeze cu diavolul roşu sau să se subordoneze, înregimenteze sau să se lase năimiţi de vreun partid sau vreun dirigent-diriginte de ţară, de stânga sau de un aşa-zis centru-dreapta cu vopsea scorojită; obrazul care i-a făcut şi pe milioanele de românaşi să intre, cu o amnezie grasă şi voioasă a identităţii româneşti, în sarabanda europeană şi americană, consumistă şi distracţionistă, aducătoare de obezitate şi nevroză. O lume jucăuşă, puerilă, tele-dependentă, cu mall-ul şi moliciunea ei. Oricum, ajunsă la un mal cu mult mâl. NICU BOARU

 

Back To Top