Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Cu atât mai îndreptăţit să vă dea, deci, procesul, care, pornit deja, va îmbogăţi în mod sigur buzunarele acelor duduiţe cu zerouri multe, mândre şi cornute. Petenţii au angajat floarea avocaţilor bucureşteni care, de conivenţă cu judecătorii şi chiar cu vârfuri ale aeroportului, vor obţine cu siguranţă suma cea mai grăsulie, din care se vor despica apoi hălcile fiecăruia.

Pe lângă daune pentru accidente de bicicletă, de imagine, de afectare nervoasă în cazul zăbovirii pupilei directoriale mai mult de cinci secunde asupra minijupei dactilografei, pentru "ocolire” în cazul listelor de deplasări în străinătate, pentru etc, se intentează proces, se caută scandal lucrativ pentru presupuse posesii de parcuri, spitale, castele, şcoli, păduri, vârfuri de munte, lacuri, poiene ale narciselor, rezervaţii naturale, case memoriale, tablouri, muzee, grădiniţe - tot, absolut tot, din cer, de pe pământ, din apă, subsol, petrolifer, aurifer, "uranifer”. Zilele trecute asistam cu jenă la darea verdictului în procesul intentat de Valentin Ceauşescu pentru recuperarea tablourilor familiei domnitoare de până în '89. Deocamdată, obţinea 18 tablouri. Ceruse 46.

Beizadeaua era demolată de tristeţe şi parapon material: cum de-a obţinut doar atât. O nimica toată: Luchian, Petraşcu, Tonitza, niscaiva Van Gogh, Grigorescu; o infimă parte din ceea ce, punând cu scumpătate bani la ciorapi, a permis - academicianei, mai ales - să se orienteze strălucit, cu fineţea ei caracteristică prin pinacotecile naţionale şi europene. Ca parte dintr-o generaţie care l-a diabolizat pe regele Mihai pentru tablourile scoase din ţară.

Adverbul "sus”, "înalt” din numele de familie al beizadelei regale arăta că acolo, la Peleş, mai erau şi tablouri care puteau să aparţină unei familii niţeluş mai veche decât aceea a basamaciilor dintr-o Oltenie fără garduri la curţi. O să capete bineînţeles şi restul de tablouri lădatul şi lăudabilul Valentin-dinamovistul. Sau stelistul, Dumnezeu (Dumitru Popescu ştie care!). Însumate şi transformare în arginţi, cele 46 de tablouri depăşesc de trei ori bugetul a cel puţin 10 judeţe spornice din amărâta ţară a cerşetorilor infatigabili.

Back To Top