Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Recenta descăunare a lui Tăriceanu are multe - şi nenumărate - faţete care pot fi puse în discuţie. Unele analize ar trebui să ţină seama doar de miuţa politicii de pe la noi, ridicolă de altminteri. Alte analize ar fi necesare pentru a ne răspunde, dacă ar mai interesa pe cineva, cum şi ce croială are viitorul costum politic al eternei şi fascinantei noastre ţări. 

Eşecul se numeşte Tăriceanu 

Cu ce se alege omul de rând din această schimbare? Este o întrebare care - momentan - nu are răspuns!
Ca preşedinte al PNL, dar şi ca premier, Tăriceanu a reuşit performanţa incredibilă de a fi la guvernare şi în acelaşi timp într-o Opoziţie, de „zmardoială” continuă faţă de IL Presidente Băse'. Un joc extrem de greu, din care nu avea cum să iasă victorios dacă nu eşti mai... matelot decât IL Capitano! Consecinţa: Tăriceanu a pierdut guvernarea, dar ce este mai grav, electoratul propriu, extrem de stabil şi de „sănătos” în concepte faţă de gândirea liberală.

Un electorat de 10-15%, dar care controlează tot ce ţine de afaceri sau liberă iniţiativă. Un electorat care doreşte, concret, ieşirea statului de la zona „butoanelor”. Din acest punct de vedere, Tăriceanu s-a dovedit un eşec total! A fost un premier mai mult de stânga, facilitând indirect o victorie a foştilor săi aliaţi din zona pesedismului parlamentar!
Cum Zeus de la Cotroceni este Spiritus Sanctus al politicii noastre, şi a dorit încă de la început capul lui Tăriceanu, uite că, acum, C.P. Tăriceanu a pierdut TOT!
A pierdut şansa de a intra la guvernare alături de Boc şi de agreaţii lui Zeus, dar şi scaunul de lider al partidului său. 

Sub semnul ciolanului

Culmea este că sub Tăriceanu ratingul PNL a fost ridicat şi păstrat la cota de 18%, dar s-a dovedit un argument insuficient pentru cei care l-au votat pe Crin. Un vot dat cu gândul că participă la alegerea noului şef de partid, dar mofluzi că nu se mai regăseau la cârma guvernului. Or, asta înseamnă că Tăriceanu a trădat interesele. A le cui interese? Aici este adevărata problemă! Dacă din punct de vedere politic acum PNL a rămas singurul partid care să formeze Opoziţia parlamentară, asta nu scuteşte partidul de viermuiala celor care nu sunt altceva decât profitorii, activiştii dornici de funcţii, dar fără să aibă cunoştinţe minime pentru dregătoriile visate! Practic, aceşti indivizi inculţi, lacomi şi dornici de îmbogăţire instant au fost cei pe care PNL i-a recrutat pentru a-i instala pe la mai toate instituţiile din teritoriu. Altminteri spus, liniile trei, patru şi cinci sunt formate din indivizi a căror prezenţă pe funcţiile respective nu a avut decât justificări proprii, ascunse şi personale. Pegra acestor „activişti” nu s-a regăsit niciodată alături de fostul partid de guvernământ. 

Fuga la Viena

Un premier cu talent ar fi trebuit să-i îndepărteze de mult. Dar cum nu am avut aşa ceva... efectul se vede acum, când Tăriceanu a pierdut jilţul PNL, iar la PD-L se fac înrolări masive.

Unde mai pui că deja se zvoneşte că soarta PNL este pecetluită şi că va deveni cam ce (mai o fi pe undeva?) PNŢCD astăzi.
Cât despre PD-L, haios de tot este faptul că - încă - se autoreprezintă ca fiind partid de dreapta, dar nu a renunţat la însemnul electoral al... Socialiştilor! Ventrilocul Băsescu vorbeşte prin gura lui Boc şi, dacă problema ar fi fost doar a lor, nici că ar mai interesa pe cineva, dar cei doi conduc o ţară. Cum o fac? Numai ce spuneam săptămâna trecută despre presiunile bancherilor (în special austrieci) asupra României, că a şi fost realizat acordul de împrumut cu FMI-ul. A doua zi după ce au bătut palma cu delegaţia FMI, IL Băse' a şi dat o fugă la... Viena! 

Cele 19 miliarde de euro ale lui Boc

Cumplit este că din cei 19 miliarde de euro, cică doar patru fi-vor nu neapărat pentru investiţii directe, cât mai ales la dispoziţia Executivului. O mană cerească Boc dar şi pentru judeţele conduse de apropiaţii lui. Mai ales în timpuri aşa de grele!
Răstimp în care PSD are alte priorităţi şi scopuri existenţiale. Organizarea unei campanii electorale menite să-l debarce pe Zeus de la Cotroceni şi nu soarta „celor mulţi”.
În acest context, atât Crin de la PNL, cât şi Mircea de la PSD par să aibă destinele scrise (cu negru) pe bileţelele lui Traian cel Mare. Dar ce vină avem noi?!

Back To Top