Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

La nivelul PSD-ului, Mircea Goeană are o singură şansă. Să urce dealul Cotrocenilor. Altminteri va sui treptele eşafodului pentru execuţie politică. Regrupările interne din PSD au demonstrat că linia dură (a afaceriştilor) a celor care au pompat bănetul, din greu, s-a impus şi a forţat o alianţă cu PD-L.

Doar pentru a fi în zona puterii executive. Recesiunea, criza şi inflamarea relaţiilor interguvernamentale (mai mult din cauza proiectului de rectificare bugetară negativă, în dauna portofoliilor deţinute de PSD) au forţat apariţia recentelor atacuri anti-Băsescu din partea lui Geoană. El nu controlează partidul şi este conştient că înfrângerea sa la prezidenţiale va fi sancţionată extrem de dur. Prin decapitare!

PNL şi accidente programate

În schimb, la PNL există o situaţie care este şi mai complicată. Fracturarea relaţiilor dintre ex-Tăriceni şi pro-Antonescieni este din ce în ce mai evidentă. Noul lider PNL are obligaţia de a reinstaura liberalismul în propriul partid. Măsurile nu sunt acceptate şi uşor de dus la îndeplinire... pe burta goală. Aşa cum este acum PNL, în Opoziţie adică. Duşmanii de moarte ai PNL nu sunt alţii decât foştii lor aliaţi. Se doreşte şi se discută, discret, despre trecerea PNL pe linie moartă şi gararea acestui partid alături de... PNŢ-CD. În panoplia istoriei. Miza pentru existenţa a două partide mari este foarte mare. Mai ales acum, când PRM şi PNG au fost „coafate” ca „accidente” politice, fiind la un pas de dispariţia totală.
Ca urmare, s-ar putea să asistăm la o mare operetă. Nefiind în stare să-l învingă, bărbăteşte, pe faţă, pe Băsescu, atât PNL, cât şi PSD (la nivelul oligarhilor transpartinici) să negocieze următoarea schemă: Băsescu - încă un mandat. Izolat şi cu „jucăria” la îndemână. Oligarhii - nu vor fi „deranjaţi”, iar la schimb, „capetele” lui Mircea Goeană şi Crin Antonescu vor trona la Cotroceni. În vitrina cu trofee a lui Zeus!

Departe de ochii lumii

Între timp, are loc o rectificare de buget. Pe minus. Guvernul taie bonurile de masă, taie promisiunea tichetelor de vacanţă şi se spune că a decis trimiterea în şomaj a 25% dintre profesorii din ţară. Scandalurile recente au îndepărtat din orice fel de discuţie publică analiza codurilor de procedură civilă, penală etc.
Aceste coduri sunt singura armă pe care o are cetăţeanul de rând în faţa statului. Încălcare lor de către statul puternic, de instituţiile atotputernice (care au dreptul să ne reţină, ancheteze, aresteze şi condamne) conduce automat la încălcarea drepturilor cetăţeneşti.
Cum nu mai interesează pe nimeni ce şi cum se vor finaliza aceste coduri, ele vor ieşi întocmai zilelor noastre. Aservite intereselor mai marilor zilei.

Back To Top