Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Hai să ne imaginăm că suntem în viitor şi încercăm să digerăm câteva ştiri deconcertante, care indică un mare tumult în toate mediile de comunicaţie, în relaţia cu inventarea unui medicament capabil să ridice considerabil nivelul inteligenţei şi percepţiei umane. Această substanţă a fost experimentată pe un grup de persoane provenite din ţări diferite, distincte clase sociale şi vârste, însă rezultatul a fost aproape identic pe toţi subiecţii.

Poetică şi vegetariană...

Toţi cei supuşi experimentului şi-au schimbat drastic modul de viaţă: nivelul consumului a scăzut semnificativ, au început să se intereseze mai mult de partea poetică şi emotivă a vieţii şi mai puţin de aspectul ei comercial.
În concluzie, toţi s-au convertit la un fel de a trăi natural şi cu decise preferinţe pentru ceea ce se înţelege prin vegetarian. Au început să ceară informaţii despre provenienţa tuturor produselor comercializate, ascultau cu mare atenţie discursurile politice şi puneau multe întrebări. Cu alte cuvinte, nu se lăsau păcăliţi.

... sau Războiul Mondial împotriva inteligenţei

Conglomeratele multinaţionale s-au pregătit de război. În ciuda faptului că se confruntau sălbatic între ele în demersul de a domina pieţele, decid să se unească într-un puternic nucleu de presiune, cu scopul de a împiedica răspândirea pe piaţă a acestui produs. S-au adunat pentru a-şi planifica strategia în toate sectoarele relaţionate cu alimentaţia, moda, industria automobilistică şi a spectacolului, cosmetică etc.
S-au reunit prin toate colţurile planetei şi au plătit sume exorbitante pentru a stimula neîncrederea în acest medicament, încercând cu disperare să găsească măcar un efect secundar nefast. Nu s-a mai văzut niciodată o atât de perfectă coordonare între atâtea industrii diferite, cu scopul comun de a elimina de pe faţa pământului această pastilă. Ultimul lucru din lume pe care-l putea suporta piaţa era un consumator inteligent.

Plutirea în neant

Acest internaţional grup de presiune alege o siglă în limba engleză, KILL, Keep Intelligence Level Low, adică menţinerea inteligenţei la un nivel inferior; KILL, bineînţeles, a ucide.
Conform propagandei KILL, o inteligenţă prea dezvoltată produce o profundă nefericire, o nemulţumire cronică, cu consecinţe ce influenţează negativ asupra sănătăţii şi, de aceea, şi în beneficiul rasei umane, KILL are datoria sfânta de a ucide acest drog nociv. Oferea în schimb o pastilă suavă ce inducea o senzaţie de plutire fericită. Acest război deschis şi continuu menţine mass media într-o stare de neîntreruptă agitaţie: va reuşi KILL să evite introducerea pe piaţă a pastilei inteligenţei? Va fi declarată dăunătoare sănătăţii? În cine se poate avea încredere? Şi, mai ales, cum poate fi obţinută pentru a i se verifica efectele?
Dintr-o dată încep să circule zvonuri în legătură cu dispariţia inventatorului acestei substanţe blestemate, împreună cu toate datele, formulele şi arhivele. Reporteri mai obraznici au început să investigheze pe cont propriu, descoperind că toţi cei care au fost supuşi experimentului cu această substanţă au dispărut, şi ei...

Zâmbitori fără complexe

Coincidenţă? Complot? Răzbunarea grupului K.I.L.L.?
Vânzările medicamentului alternativ oferit de aceştia au crescut surprinzător. Străzile erau înţesate de oameni zâmbitori, mâncând fără oprire, cumpărând fără motiv şi folosind cartea de credit fără complexe. Discursurile politice erau deliciul publicului spectator şi telespectator sedus de opulenţa studiourilor, de efectele speciale şi benzile sonore. Nu puneau întrebări, nu suspectau de nimic şi nimeni nu părea interesat de explicaţii şi informaţii suplimentare.
Ştiri futuriste imaginare, desigur... Sau nu?

Back To Top