Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Recentul scrutin electoral a demonstrat, iarăşi, că politicienii noştri au şi ei o mare durere pentru ţara asta. Fix în cot! Doar cu ocazia campaniilor electorale mai au ocazia să dea piept cu poporenii, cu praful şi gropile de pe uliţele patriei.

Motivele sunt străvechi şi adânc înrădăcinate. Iată că zilele acestea ne-am pricopsit cu o altă „garnitură” de politicieni care au primit voturile noastre (ale celor care am avut neobrăzarea de a ne prezenta la urne), dar şi dispreţul celor care nu s-au prezentat la vot, pentru a ne reprezenta ţara în forul european suprem.


În actualul lot al noilor europarlamentari sunt câteva feţe... pe care, dacă le întâlneşti noaptea, duci automat mâna la portofel ca să verifici dacă mai este la locul său. Alţii par să nu aibă habar nici măcar pe unde s-o afla Bruxelles-ul, ori Strasbourg-ul, ce hram poartă acest PE ori Comisia Europeană. Dar noi - direct, sau nu - i-am trimis acolo şi... să ne fie de halal!
În ţară, piticul atomic le dă cu tifla profesorilor de la Cluj, care nu şi-au mai primit salariile (aşa mizerabile, cum erau), semn că ex-primarul municipiului Cluj are voinţă. Nu numai că nu le măreşte salariile (aşa cum spune LEGEA), dar, dacă vrea el, poate să nu le mai dea nimic. Tot acelaşi pitic atomic a demonstrat că este un geniu nerecunoscut. A emis o ordonanţă prin care, indirect, le spune tuturor parlamentarilor „Marş de aici!”.

Semn clar care spune enorm de mult(e) despre cei care au pritocit respectiva OG. Mai ales faptul că, pentru domniile lor (sic!), Constituţia nu este altceva decât o carte bună de făcut cornete pentru seminţe! Practic, prin această OG se mai adaugă încă o etapă la procesul legislativ (care şi aşa este de râsul lumii - ca funcţionare, acurateţe sau eficienţă). Dacă Piticul Atomic se supără, aşa mic şi supărat cum este el de la o vreme, pe o Lege (emisă e Parlament), poate să o abroge, să o coafeze, tundă, violeze, să o trimită direct la coşul de gunoi - doar pentru că are în ea ceva „neplăcut”! Greu de crezut şi de acceptat - dacă tot ne pretindem cei mai democraţi din colţul acesta de lume - că o astfel de aberaţie ar avea vreun fel de justificare cât de cât credibilă.

Praful aruncat în ochii fraierilor, prin care se spune că ar fi fost necesară pentru verificare şi testarea noilor Coduri, nu face decât să sporească şi mai mult senzaţia că actualul Executiv nu este prea departe de o muscă fără cap. Punerea în practică şi verificarea noilor coduri ar fi trebuit să reprezinte obiectul de studiu - anterior dezbaterilor parlamentare - al celor mai buni specialişti din domeniul ştiinţelor juridice, a experţilor din întreg lanţul actului de justiţie.

Or, după cum s-a făcut (mai mult pe genunchi), este clar că nu se poate aştepta nimeni la ceva deosebit de bun. Dar asta va însemna privarea de libertate a unor oameni, abuzuri şi încălcări ale unor drepturi fundamentale. Era de aşteptat aşa ceva, dat fiind respectul şi modul de apreciere a Constituţiei ţării noastre. În acest context deosebit de sumbru, nici că mai contează dezmăţul Eba-ist, chermezele făcute de-a valma cu şefa de la Biroul Electoral Central sau suspiciunile de fraudă electorală.


Ceva bun tot este în tot ce s-a întâmplat în ultimele şapte zile: Becali şi Vadim vor merge la PE. În acest fel, vor vedea şi cei de acolo cât de mari şi tari suntem în politica noastră dâmboviţeană. Iar dacă mai punem la socoteală şi faptul că Unirea Urziceni a detronat dinastia bucureşteană a fotbalului, ar fi multe de spus despre voinţă, bani, fiţe, profesionalism şi competenţă - dar nu este cazul nici la fotbal şi nici la politică. Aşa că, pe vremuri de caniculă, nu ne rămâne decât să sperăm la cât mai multe „Succesuri”!

Back To Top