Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Acum, toată lumea ştie ce este aşa numitul Jet Set. Îi vedem în fiecare zi în toate revistele, sunt frumoşi, simpatici şi cu aspect de recent veniţi de la Gstaad sau pregătind valize pentru a pleca în Maui. Apar la toate petrecerile şi cocteilurile unde se permite accesul presei şi al fotografilor. Un obiectiv atractiv şi relativ uşor de atins pentru orice căţărător convins.

Căţărătorul sau prietenul nostru comun


„Odată ajuns în societate, aceasta ţi se poate părea foarte plictisitoare, dar neaflându-te acolo ar fi o tragedie", afirma cu graţie prietenul nostru comun Oscar Wilde.
Înainte de a începe să detaliez parafernalia necesară unui căţărător ce aspiră să escaladeze această ramă a societăţii, mi-ar plăcea să descriu puţin calendarul unui veritabil jet-set. În primul rând, dragul meu arivist, ar trebui: a) să poţi dormi iepureşte; b) să ai o profesie flexibilă care să-ţi permită călătorii şi/ sau mulţi bani (deşi acesta din urmă nu este neapărat necesar); c) să ai un simţ al umorului extrem de dezvoltat şi să fii imunizat contra plictiselii pentru că, aşa cum spune O. W., să aparţii societăţii distinse poate fi, deseori, îngrozitor...

Voyage, voyage...


Presupun că ştiţi că Jet-Set (de aici si numele) se caracterizează prin aceea că sunt mereu plecaţi en voyage... Asta, şi nu alta, este definiţia.
Bineînţeles că nu tot ce străluceşte este aur şi mulţi dintre cei pe care profanii i-ar putea considera Jet-Set (pentru că le-au văzut pozele prin revistele roz) sunt doar Metrou-Set (definiţia nu este a mea, aparţine marchizului de Cubas). Autentica populaţie J.S. este aceea care deabulează prin lume şi bântuie neobosit toate petrecerile. S-a creat, aşadar, un circuit mai mult sau mai puţin standard, unde lună de lună putem întâlni adevăraţi J.S. Nu vreau să mă-nţelegeţi greşit; nu trebuie să vă lăsaţi slujba, familia şi casa, ca să hălăduiţi prin lume!... Autenticii J.S., cei deja hârşiţi, nu fac prostia asta (aproape toţi muncesc, mă credeţi sau nu). Lista care urmează este doar dorinţa mea de a vă indica unde pot fi întâlniţi.

Circuitul Jet-Set


Ianuarie: Petrecerea Anului Nou în Palm Beach, Maracaibo şi/sau o săptămână de schi la Gstaad.
Februarie: Neapărat la carnavalul de Bahia sau din Veneţia. Niciodată la cel din Rio (de Janeiro), pentru că e total demodat.
Martie: o lună foarte potrivită pentru a reveni în locurile natale. Trebuie să reiei (lejer) relaţiile cu familia şi prietenii pentru că se apropie Săptămâna Mare şi ai de ales între o vacanţă sportivă în Sotogrande sau Palma, o chestie bătrânească şi tihnită la ferma vreunui prieten sau poate o raită prin Marbella ca să vezi cine mai e pe acolo...
Aprilie: în sfârşit, marile sărbători: Sevilla, Jerez, El Rocio...
Mai şi iunie: este momentul propice de a călători prin Europa. Mereu ai câte o nuntă în Chantilly sau o petrecere în Paris la care trebuie să asişti, fără să uităm, bineînţeles, cursele de la Ascot sau sezonul de polo.
Iulie: este luna în care toţi cei ce aparţin Jet-Set-ului aleg să viziteze insule. Ibiza este în culmea splendorii, deşi în august nu e prea recomandată.

August: Marbella alternând cu o escapadă în Sardinia sau Monte Carlo, pentru a nu neglija contactele internaţionale.
Septembrie: timpul circuitelor nostalgice si decadente. Este necesară o reculegere după nebunia verii şi un weekend ploios la Biaritz sau o săptămână mai puţin umedă la Deauville. De asemenea poate fi nostima la rentree newyorkesa: metropola este foarte animată, vremea e încă frumoasă şi aşa te poţi gândi liniştit la sfârşitul de săptămână în Long Island.
Octombrie si noiembrie: Gata cu golănia! Trebuie mers neapărat în Scoţia şi, dacă nu e posibil, există mereu consolarea unei vânători la moşie.
Decembrie: Schi sau poate, fugind de tot ce miroase a Crăciun (colinde, pupături, cadouri), acceptarea unei invitaţii de a merge în Caraibe sau, poate, încă o dată, în Palm Beach. Se ştie că e plin de bătrânei, dar fac ăştia nişte petreceri...

„A munci”


Bueno, acum ştiţi ce vă aşteaptă. V-am avertizat că asumarea condiţiei de arivist e o chestie dură. În plus, aşa cum am mai spus, între două-trei călătorii, personajul J.S. poate rezerva timp şi pentru activităţi prozaice de acest fel: a munci, a merge la dentist şi a se ocupa de odrasle.
Revenind la tema centrală, ce îi este neapărat necesar unui J.S.? Având în vedere multiplele activităţi pe care va trebui să le desfăşoare un aspirant la integrarea în această ramă, m-am gândit că trebuie să detaliez puţin.
(va urma: echipament, unelte şi ustensile)

Back To Top