Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.


Warning: Undefined property: stdClass::$category_language in /home/actualis/public_html/templates/ja_flix/html/layouts/joomla/content/info_block/category.php on line 20
Opinii

De la nivelul judeţului Prahova recenta demisie a fostei minstrese Ridzi nu se vede absolut deloc. Zilele trecute, judeţul nostru a fost măturat de stihiile naturii. Poduri, podeţe şi punţi au fost spulberate de viituri. Valorile din acte sunt de multe zeci (sau sute) de miliarde de lei vechi. Mulţi primari îşi freacă mâinile cu mare bucurie. Vor avea pe mână alte „diluri”- după cum a spus Zeus, la numirea noului ministru al Tineretului. Jaful național este indescriptibil de mare şi nimeni nu răspunde.

Apropo de răfuiala cu presa pornită de Băsescu la numirea noului ministru. Până la un punct ea este de înţeles. Guvernul Boc - şi respectiv partidul premierului - pierdeau un om apropiat de Cotroceni. O înfrângere dureroasă şi greu de îndurat. O victorie amară, infimă şi desuetă pentru presa care a ţinut morţiş decapitarea Monică Iacob Ridzi.

„Televiziuniele au luat mălaiul”
Preşedintele a atacat, furibund, cârdăşia dintre politicieni - presă. El a încercat să dea în vileag ceea ce ştie toată lumea. Dar şi de o manieră pe care o cunoaşte - se pare - foarte bine! Încă de pe când se visa primar general, apoi preşedinte etc. El a spus că între oamenii politici şi presă există „diluri” murdare. Perfect adevărat. El ştie foarte bine că au fost tocaţi bani grei, afaceri „curate” şi „oneste” au fost tocmite între oamenii politici şi unii care susţin că ar face presă, dar până acum a tăcut! De ce? Ce mai ştie şi nu ne spune? De ce nu a apelat la serviciile şi instituţiile statului competente să stopeze această cârdăşie? Pentru că a ştiut ca primar, ministru şi mai ales ca întâiul om de stat că sunt „fonduri de publicitate” la dispoziţia primăriilor, a ministerelor şi că acestea sunt acordate preferenţial sau după criterii deloc transparente şi echitabile. Regula de bază fiind o limbă cât mai catifelată, un mesaj extrem de părtinitor şi - mai grav - în totală contradicţie cu realitatea.

Fiica, gratuităţile şi Ana Pauker
Referirea la camapania fiicei sale a demonstrat că s-au făcut „diluri” şi pentru susţinerea „EBA-ei”. Pentru difuzarea unor clipuri şi susţinerea GRATUITĂ‚ (!) a campaniei acesteia. Formal, de principiu, logic - aşa ceva este inacceptabil şi demonstrează că „dilul” este altul. Care? Poate că Zeus ne va dumiri cât de curând. Dacă nu cumva „dilul” nu este mult prea profitabil. Pentru cine? Nu mai contează, pentru că prostimea oricum nu contează la masa „dilurilor”! Ea are de luptat cu stihiile, viiturile, edilii locali şi de urmărit cine şi cum face „dilurile”!

Back To Top