Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Ieri, pe drumul care leagă municipiul Deva de graniţa de vest a României, s-a întâmplat un accident groaznic. Dumnezeu a trimis-o pe Lavinia Anton, buna noastră colegă din redacţie, la moarte. Maşina condusă de prietenul ei a izbit un copac de pe marginea drumului, iar destinul fetei de douăzeci şi ceva de ani s-a curmat brutal, în fiarele contorsionate ale bolidului. „Este inadmisibil, bătrâne, aşa ceva este inadmisibil”, a spus, cu o voce tremurândă, la telefon, colegul nostru, Leonida Chifu. Astăzi plângem indignaţi de legile nescrise ale Celui de sus. 

Cea care ne-a fost colegă în departamentul Editare/Corectură a Actualităţii Prahovene tocmai îşi terminase stagiatura în Baroul Prahova. A promovat cu brio, acum câteva luni, examenul de definitivat, urmând să îşi înceapă cariera de avocat. 

Din cauza problemelor financiare, Lavinia a acceptat şi colaborarea cu noi, acum un an, integrându-se în colectivul redacţiei noastre.
Am devenit buni prieteni. Familia Actualităţii Prahovene se bucura, zilnic, de prezenţa unui om bun, aşa cum a fost Lavinuţa noastră. Astăzi, acest om blând a dispărut pentru totdeauna, lăsând în urmă inimi îndurerate. 

Cuvintele sunt de prisos. 

Nu dorim decât să vă rugăm pe voi, cei care ne onoraţi cu statutul de cititori ai Actualităţii Prahovene şi citytoday.ro, ca, în rugăciunea voastră, să o pomeniţi, măcar odată, şi pe Lavinia Anton, colega şi prietena noastră dragă. Dumnezeu să o odihnească pe Lavinia şi să îl ierte pe prietenul ei, care a scăpat cu viaţă din oribilul accident. Şi lui îi deplângem soarta.

Nu te vom uita niciodată, Lavi,
Prietenii şi colegii tăi,

Leonida, Andrei, Andreea, Raluca, Beatrice, Irina, Sebastian

Back To Top