Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Pamflet

Criză, greve, pensionari agitaţi, profesori cu nervii la pământ, magistraţi tari în gură şi Băse. Asta e, pe scurt, filmul săptămânii trecute. La Prahova, nimic nou sub soare. Câteva scandaluri, Volosevici, Cosma, toată lumea e pe poziţie pentru a ne distra. Staţi liniştiţi, spectacolul este asigurat, fiind chiar pe banii voştri, deci distraţi-vă, fraierilor!

Luni, românii sunt, încă, în aceeaşi ţară. Tot în criză şi cu aceiaşi conducere. Cât despre salarii...

O veste bună. La prima vedere. Liderul deputaţilor PD-L, Mircea Toader, a propus ca deputaţii şi senatorii să renunţe la indemnizaţia pe luna noiembrie, iar activitatea lor să se desfăşoare în teritoriu din cauza campaniei electorale. El a zis că „Deputaţii şi senatorii vor trebui să găsească tot felul de tertipuri pentru a fi o zi în Parlament şi o zi în teritoriu". Nota 10 pentru sinceritate. Măcar o dată la patru ani nu ne mai mint şi nu îşi mai iau bani pentru sforăiturile din Parlament, ci pentru plimbările din teritoriu, după curul amantelor sau a proştilor de alegători.

Pe la Ploieşti, PSD-ul o încasează rău de tot. Pierde un viceprimar tocmai din administraţia municipală ploieşteană. Ex-vicele dr. Carmen Dumitru a fost uşuită, ce-i drept în absenţa colegilor săi de partid. Fără consilierii PSD în sala de şedinţe, aleşii PDL, PNG şi PNL au votat mazilirea pesedistei şi ungerea noului viceprimar, Cristian Dumitru - de la PNG. Penegistul Dumitru a ajuns consilier local după ce un alt ex-viceprimar, respectiv Radu Socoleanu, a fost „exmatriculat” de Gigi Becali.

Cristian Dumitru este om de afaceri, deţine firma Informedia (comercializează case de marcat), dar mai are şi două afaceri la Păuleşti, un teren de paintball şi un manej de ponei. Este de aşteptat reacţia lui Mircea Cosma, preşedintele PSD Prahova, dar şi al CJ Prahova. Dacă tace - se va interpreta ca un semn de slăbiciune (că nu este în stare să-şi apere colegii!), dacă va acţiona, ca să arate că are muşchi şi că îşi merită funcţia de lider al PSD Prahova... o să vedem! Se pregăteşte, pentru „încălzire”, Auraş Dragomir.

Primarul Ploieştiului, Andrei Liviu Volosevici, s-a întâlnit cu o delegaţie a oraşului Harbin (China). Chinezii vor să colaboreze cu companii locale în afaceri şi sport. Andrei Volosevici le-a cerut sprijinul pentru organizarea manifestărilor sportive şi pentru sistematizarea urbană. Poate că poporul-frate ne va scoate din cenuşiul urban şi va face boboc din oraşul nostru. Plus un loc nou-nouţ pentru execuţii. Pe care poate să joace şi Petrolul, când nu sunt condamnaţi la apel.

1.000 de pensionari cu foamea-n glandă au fost chemaţi la sediul Poliţiei Comunitare, în ordine alfabetică. Pentru că se dădea ceva moca, unii au fost prezenţi la poartă de cum s-a crăpat de ziuă, că aşa stă omul la o coadă adevărată! Partea proastă a fost că edilu' nu a fript puiul, iar căldările cu icre negre nu au ajuns la timp, din moment ce unii dintre beneficiarii pensionari au făcut mutre că lor nu le ajunge un pui (doar unu' bă, zgârciţilor?! 20-30 acolo!) şi ceva zahăr, făină sau ulei. Un edil serios ar fi fiert, fript, făcut mujdei şi servit - inclusiv câteva polonice cu icre negre - la masa beneficiarilor. Un sincer „Huo!” pensionarilor.

Marţi - ziua când însuşi Băsescu a aflat că dosarele „Revoluţia” şi „Mineriadele” zac. Doar de 20 de ani. 

Un secret şi o taină de necuprins a zăcut peste aceste dosare dacă nici măcar Zeus (cu toate puterile sale nelimitate) nu a aflat aşa ceva. „Doar nu s-au împuşcat singuri?!” a zis El. Cică la 22 decembrie, Traian Băsescu ar fi fost subsecretar de stat la Ministerul Comeţului, numit de Leana de la Cabinetul II! Păi Anvers-ul a însemnat ceva. 

Măcar o trambulină. Procurorul general, cu lacrimi în ochi, spune că singurul procuror capabil ( pe rol de Superman, Omul Păianjen, Iron Man, Terminator, Bruce Lee - cu toţii la un loc) ar fi Dan Voinea. Între timp pensionat, dar şi cercetat - în fugă - de CSM pentru acuzaţii că şi-ar fi depăşit „mandatul”. Şeful statului a afirmat că există "o mineriadă fără niciun vinovat" şi în curând va exista o revoluţie în care "oamenii s-au împuşcat singuri".

Da, şi marmota ce făcea?

”Avem un singur mare adevăr. O revoluţie în care nu avem niciun vinovat şi avem o mineriadă în care nu avem vinovaţi. Doar oameni care ne râd în nas. (...) Eu cred că problema pe fond este dacă Parchetul nu ne va anunţa cu zâmbetul pe buze că nu sunt vinovaţi şi oamenii care au murit la revoluţie s-au împuşcat singuri", le-a spus preşedintele participanţilor la discuţii.

Băsescu a condus primul automobil Ford fabricat în România. Tăriceanu, invitat la poză; * Comisia Udrea va cere începerea urmăririi penale împotriva ministrului Turismului.

Comisia de anchetă parlamentară care anchetează felul în care au fost cheltuiţi banii publici la Ministerul Turismului a decis să ceară începerea urmăririi penale în cazul ministrului Elena Udrea pentru încălcarea Legii răspunderii ministeriale, a Constituţiei şi a Regulamentului Camerei Deputaţilor. 

Marian Petre Miluţ a fost exclus din PNŢCD. Încă un pas spre ieşirea definitivă din politica românească * Spitalele din Moldova sunt la limita supravieţurii. Prin depozitele de medicamente bate vântul, iar angajaţii riscă să nu-şi ia salariile pe 15 septembrie - spune o agenţie de ştiri. De parcă în restul ţării o fi mai bine, mergem mai departe.

Tot cu Preşedintele. Băse' a avut o zi tare grea. El a participat la o sărbătoare tradiţională ţigănească din judeţul Vâlcea, prilej cu care a jucat pe ritmuri tradiţionale şi le-a adresat câteva sfaturi romilor, de la care a primit şi unele daruri. Dacă venea şi Geoană, ar fi fost "deja o treabă ţigănească", a spus amfitrionul Cioabă.

Totodată, la chef a fost prezent şi tăticul interlopilor din Oltenia, Bercea Mondialu. 

SPP-ul avea grijă să verifice straiele ţigăneşti, pe care le îmbrăca prima doamnă, nicidecum de la cine veneau ele. Se pare că Băse' s-a simţit bine, iar portofelul golit urmează să şi-l recupereze dintr-un tomberon apropiat de paranghelie. Ca să se păstreze tradiţia până la capăt, nu?

Miercuri - aflăm că mai avem de plătit încă un bir. Pe respirat, coş sau ţeava de eşapament!

Românii ar putea plăti o taxă pentru emisiile de dioxid de carbon rezultate din consumul propriu de gaze, electricitate şi transport. Propunerea vine din partea oficialilor Ministerului Economiei şi va fi pusă în practică pe termen mediu şi lung. Fiecare cetăţean va plăti astfel pentru că circulă cu maşina şi îşi încălzeşte locuinţa cu păcură, cărbune sau gaz natural. Taxa va fi aplicată la tona de dioxid de carbon rezultat din aceste activităţi, iniţial fiind în discuţie un nivel de 32 de euro/tonă, urmând să crească cu 5% pe an până în 2030. Cheltuielile unei familii ar urca astfel cu 300 de euro pe an prin impunerea acestei taxe ecologice.

Sindicaliştii de la SANITAS Prahova au pus gând rău Primăriei Ploieşi şi ţin morţiş să o aducă la „Cremenal”. Daravera ar fi că nu au fost reglementate toate cele necesare preluării personalului medical din unităţile de învăţământ. 

Salariaţii de la Ambulanţa Ploieşti au făcut un miting în curtea „firmei”. Nemulţumirea lor este mare de tot şi nu vor să accepte măiastra gândire a lui Boc & Pogea care, prin Legea de salarizare unică, va duce la o diminuare a salariilor din acest tip de activitate. Este vina lor, a celor de la Ambulanţă. Când Cel Mic a picat în cap de pe scena lui Andrei Gheorghe ar fi trebuit să-l plimbe cu o autospecială, câteva ore, prin Bucureşti, cu sirena pornită, şi atunci altfel ar fi apreciat Boc cel Mic munca celor de acest serviciu.

Sindicatele din învăţământul preuniversitar vor să boicoteze festivităţile de deschidere a noului an şcolar în cazul în care politicienii intenţionază să participe la acestea. FSLI şi Federaţia „Spiru Haret” acuză politicienii că au împins învăţământul la periferia grilei de salarizare şi că au girat desfiinţarea a 20.000 de posturi. 

"Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ şi Federaţia Sindicatelor din Învăţământ „SPIRU HARET” cer membrilor de sindicat să nu participe la manifestările festive ocazionate de deschiderea anului şcolar, la care vor fi prezenţi politicieni.

Chetă pentru Băse'. Partidul prezidenţial a pornit motoarele unei „platforme politico-civice”

PD-L a strâns primul milion de euro pentru independentul Băsescu, Filialele democrat-liberale au trimis la centru câte 20.000 de euro, prima tranşă din cotizaţia pentru campania lui Traian Băsescu. Liderii PD-L spun că milionul strâns în prima săptămână este doar "mărunţişul" pentru pornirea motoarelor. Bine spus mărunţiş. Păi 20.000 de iepuroi este o sumă pentru un partid aşa de tare?!

Tot miercuri aflăm de la un coleg de breaslă (Luci R.) că pe la Urlaţi roşiile cresc din... asfalt! Chiar în faţa Maternităţii din urbea respectivă. Ce-o fi vrut şi L.R. să crească pe acolo, b-ananaşi, kiwi-oi, mango-i sau alte fructe tropicale?!

Joi - ziua când se anunţă ploi. De greve!

Dis de dimineaţă, la CSM, o ţigăneală jenantă. Răţoială între S. Pivniceru şi Il Băse'. Cei doi au transformat şedinţa în cel mai penibil moment al zilei.

Se constituie o Alianţă a sindicaliştilor din Sănătate, Învăţământ şi funcţionari publici. Se anunţă grevă generală, în 5 octombrie.
• Mircea Cosma, preşdintele Consiliului Judeţean Prahova, a decis să analizeze situaţia realizărilor de la proiectul de reabilitare a infrastructurii de turism în statiunea balneo - climaterică Slănic Prahova. Termenul iniţial de finalizare a fost data de 31 iulie, dar acesta a fost prelungit până la sfârşitul lunii noiembrie. Deocamdată.

Cică debarcare ex-viceprimăriţei Carmen Dumitru ar fi fost analizată cu mare atenţie de prefectul judeţului Prahova. Şi iată concluzia: „... prefectul Radu Oprea a identificat in luarea acestei decizii o serie de elemente cu caracter de ilegalitate, drept pentru care va ataca hotararea respectiva în contencios administrativ...”

Am aflat că până şi intrarea la Voila (ştiţi spitalul ăla unde n-ai nevoie de aparat radio pentru a auzi voci) se fac liste de aşteptare.Ce-i drept că şi pe dincoace de gardul respectivei instituţii sunt foarte mulţi ce ar trebui să aibă buletinele făcute „zebră”, de câte dungi ar avea pe ele...

Vineri - Ziua Z, când umblă zvonul că Sebastian Ghiţă vrea la Primărie

Asta s-a auzit, dis de dimineaţă, în Primăria Ploieşti. Cică omul de afaceri s-ar gândi să candideze peste trei ani, socotindu-se o variantă mult mai potrivită pentru Ploieşti decât Volosevici. Şi pentru Ghiţă, desigur. În fine, asta dacă nu se răzgândeşte, pentru că, astfel, s-ar confirma bârfa că în Ploieşti se pune de un referendum de înlăturare a actualului primar. Şi nu peste trei ani, normal. 

Totul ar depinde de alegerile prezindenţiale din noiembrie când, dacă pică Băse, lucrurile vor lua o turnură nasoală pentru actualul executiv. Şi cu Băse ieşit, ar fi rău dacă primarul pedelist nu ar scoate un scor beton pentru marinar. Astfel că, Volosevici nu are decât o singură variantă: să scoată un scor bun la Ploieşti, pentru a trimite gurile rele la casele lor. Măcar pentru un an, doi, că duşmanii de calibrul celor de care beneficiază Volo nu mor atât de uşor, chiar dacă ţin post doi-trei ani de la licitaţiile cu Primăria Ploieşti. 

Back To Top