Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Pamflet

O să începem cu cel mai bun eveniment românesc petrecut săptămâna trecută, care, în mod, evident, nu s-a întâmplat în România. O săsoaică batjocorită de statul român comunist (sanchi, că acum ar fi altfel), fugită de ani şi ani în Germania, a primit premiul Nobel pentru literatură. Posturile TV româneşti s-au şters la gură de sângele accidentelor şi de flegmele politicienilor, pentru a ne aduce aminte că această româncă, adică născută în România, adică care, de fapt, a fost uşuită, mai demult, din România, care e, de fapt săsoaică, deci, româncă de-a noastră, a reuşit, din ţara sa, Germania, care nu e România, să scrie o carte laureată cu premiul Nobel pentru literatură. Bravo, Frau Mulller, Huo, nouă!

Revenim la Blitzkrieg-ul realităţii mioritice. Săptămâna trecută a debutat cu panaramă, aşa cum ne aşteptam: adică cu o grevă! Până şi aia a mers prost, la naiba! Săptămâna trecută, în concluzie, a fost la fel de sinistră. Aşa că ne-am hotărât să începem Horrospectiva cu un banc. Să ne râdem, fraţilor, că atâta ne-a mai rămas! 

Câţiva politicieni, cam cu chef, fac un turneu electoral prin sate. Pe un drum de ţară, maşina se izbeşte de un copac şi accidentu-i gata. Aflat în trecere, un ţăran cu frica lui Dumnezeu îi adună, îi îngroapă pe loc şi îşi vede de treabă. După un timp, se observă lipsa politicienilor. Anchetă, reconstituire, interogatorii, etc. Anchetatorul îl intreabă pe ţăran: Când ai sosit la locul accidentului, mai era vreunul în viaţă? Ţăranul: unii dintre ei ziceau că sunt, da' poţi să-i crezi p-ăştia?!

Prahovenii, bolnavi României sau se umblă cu praf de copt pe la statistici?

Ca să ne strice ziua, o statistică a Ministerului Sănătăţii ne anunţă că Prahova ar fi pe primul loc într-un top naţional al riscului de îmbolnăvire a populaţiei. Cică doi din trei prahoveni - care ar fi trecut pragul lui nenea doctorul - ar avea enjpe mii de boli pe el! Pe pacient, nu pe doctor! Cică 74% prezintă risc de îmbolnăvire de diabet, cancer şi boli cardiovasculare. Vă ziceam eu că ziua de luni ar trebui scoasă în afara legii? Sigur ne-am îmbolnăvi mai puţin, la naiba!

Grevă prin muncă

Vai de capul lor de funcţionari. Ar fi intrat ei, cu multă bucurie şi-n greva aia de luni... dar ce nu făceau atunci ar fi trebuit să facă marţi. Plus munca din ziua de marţi. Aşa că, la Primăria Ploieşti şi cea din Câmpina, la ghişeee era forfotă, freamăt. Funcţionarii îşi făceau treaba chiar dacă ar fi avut nevoie de o pauză. Măcar de-o grevă, fie ea şi una mai mititică, minusculă, ca după buget! Sindicalistul tartor al funcţionarilor prahoveni a spus ziariştilor curioşi că ar avea 1.500 de amploaiaţi în tranşeele grevei. Poate cei care erau în C.O., C.M., C.I.P. etc (nu-s înjurături, doar termeni funcţionăreşti de genul concediu de odihnă, medical sau pentru creştere şi îngrijirea copilului).

Bucurie multă în rândul evazioniştilor: Garda Financiară a făcut grevă.• 

Iată că ziua de luni a fost ceva mai fericită pentru unii. Nu pe mulţi, dar măcar pentru evazionişti, alături de zapcii de la Gardă, tot a fost ceva. Nu ştim dacă ţeparii bugetului de stat au luat o pauză dar "gardiştii” au avut o zi de relache. Bună pentru toţi. La Casa de Pensii Prahova s-a lucrat, că doar nu era cazul să nu se mai pensioneze oamenii taman acum când salariile sunt cum sunt? Nici la Şomaj nu s-a luat pauză. Când îţi chirăie burta de foame te mai gândeşti la grevă?
• Aproape 1.500 de funcţionari publici, membrii Alianţei Sed Lex Prahova ziceau că sunt în grevă generală de o zi*
De la Vlădică Oprea, cu drag, pentru Trăinică. Fără număr!
Vlad Oprea, primarul oraşului Sinaia şi unul dintre membrii importanţi ai PNL Prahova, a avut un "uichend” tare prost. Aşa că a anunţat presa ceva inedit. În turul al doilea al alegerilor prezidenţiale îl va susţine pe Traian Băsescu. Cică o face doar ca să nu dea cu ştampila în unul de stânga. Are prinţipuri băiatul ăsta, ceva de speriat!

Nici în crocodili nu poţi să mai ai încredere...

Fiindcă tot era luni, un crocodil a fost arestat. Nu de pe la noi. Că ai noştrii au imunitate. Ci de prin Australia. "Valiza”a fost închisă, pentru o noapte, în arestul unei secţii de poliţie dintr-un orăşel izolat, pentru că a atacat un grup de pescari. 

Valiza lui Oprescu. Numai bună, acum, pentru Cotroceni!

Primarul Capitalei s-a lansat, cu tam-tam, în cursa prezidenţială. Dar şi cu un discurs lipsit de obiective, dar idealist şi utopic - zice presa. Este acelaşi care zicea, cândva tare de demult:" "Mi s-ar părea o laşitate să-mi iau valiza şi să plec la Cotroceni”.

Vendeta lui Geoană are roţile pe jantă

Geoană: Vă garantez că voi instala un Guvern nou până la Crăciun. Crăciunul cailor? - se întrebară, în cor, reporterii APH, urmărindu-i, plictisiţi, discursul, la televizor. „Dacă voi avea votul românilor şi Dumnezeu mă va ajuta să ajung acolo unde îmi doresc să ajung - să conduc România - voi înceta şi vendeta...” Păi de ce oi fi pornit-o, nenea Mircea?

Distracţia de luni după amiază

Luni dupa-amiază doi tipi se plictiseau. Aşa că au mers la o bancă din Galaţi. Cu arma în mână. Să ridice nişte bani. Nici credit dar nici depuşi de ei pe acolo. Doi indivizi mascaţi, dintre care unul era înarmat, au intrat în sediul băncii şi au ameninţat-o pe casieră. Aşa că au luat banii şi au plecat, ce erau să facă?

Videanule - cum le ştii, tu, pe toate

Adriean Videanu: "PD-L va căuta sprijin pentru Guvernul minoritar în rândul parlamentarilor PSD şi PNL nemulţumiţi de deciziile luate de conducerile acestor formaţiuni”. Să-l caute, nenea Adrieane, dar nu prea mult, că era şi-nainte pe acolo! 

Dar Emil? Emil Calotă, de la Ploieşti - o fi fost, şi el, grevist?

Sindicatul Curţii de Conturi a României a anunţat că susţine greva generală. Mai de la distanţă. Pentru că o vor face fără a declanşa întreruperea lucrului. Dar Emil? Dar Nicu Văcăroiu - or fi făcut , fie şi de la distanţă, măcar un minuţel de grevă? Imaginaţi-vă că Emil Calotă ar fi în grevă. Acesta ar putea să strige: „Nu vrem Kent, nu vrem valută, vrem la Cameră să mănâncă”.

Patriciu-i forbist de prima pagină

Semn că ziua de luni nu-i la fel pentru toţi. Uite, de exemplu, în cazul lui conu Dinu Patriciu. La banii lui poate să ceară ca săptămâna pentru el să înceapă de marţi! Sau de miercuri! Omul de afaceri Dinu Patriciu avea lunea trecută, mai de dimineaţă, o avere de 2,2 miliarde de euro. D-aia a şi ocupat, tot el, şi anul acesta, primul loc în topul realizat de Forbes Romania 500 Miliardari. Fiindcă ziua de luni este grea şi pentru alţii, Ion Ţiriac a coborât pe al treilea loc, iar Gigi Becali este cel mai afectat, nu chiar de ziua de luni, ci de criză. Bine, la Gigi e simplu: Îl sună pe Smărăndescu, care rezolvă toate problemele.

Covrigi de Buzău?! Nu! Un consilier!

Ionel Tociu l-a înlocuit pe Traian Bălaj din funcţia de consilier al primarului Ploieştiului, Andrei Volosevici. Tociu a fost consilier pe probleme de investiţii la Primăria Râmnicu-Sărat, din judeţul Buzău.
I.S.U.-im şefulesei o pensiune nouă

Procurorii DNA - secţia "corupţie militari” i-au trimis în judecată pe lt. col. Gabriel Ciacâru, fostul comandant al Pompierilor din Sinaia dar şi pe locţiitorul său. Nepricepuţi cum sunt, procurorii au zis - auzi la ei - că şefii de la I.S.U. ar fi trimis trupeţii la muncă aiurea. Anume să-i ridice soţiei Şefului o amărâtă de pensiune. Procurorii habar n-au că la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă nu poţi niciodată să fi în afara programului. Mai ales când zice doamna comandir că are nevoie, ca tot omul, de o pensiune. Doar erau la Sinaia, era Şefă şi, unde să-şi primească şi ea pe Şefii cei mari?! În stradă? Asta-i culmea!

Marţi - care nu pare aşa de departe de luni

Majoritatea europenilor consideră că munca le deteriorează starea de sănătate. Ce să mai zicem despre români? Noi suntem deja de acord că din acest motiv suntem extrem de nefericiţi. Cei mai trişti din Europa. Mai ales în zilele de salariu! Cei care măcar mai au parte de aşa ceva, că restul o ţin tot într-o nefericire.

Simona - eşti beton! 

Conducerea Partidului Conservatorul a confirmat ce infirmase acum o săptămână. Cică de marţi, la PC (Partidul Conservator - este un partid, dacă nu ştiaţi, nu-i computer, dar are trei antene!) este mare şefă, Simona David, care are şi funcţie. De preşedinte al PC Prahova. Dacă acum câteva zile a negat aşa ceva, de data asta, Simona a confirmat. Păi dacă liberalismul este prea departe de putere, nu-i normal şi firesc să te faci cât mai conservator?

Isărescu ştie el ce ştie

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a declarat că nu va accepta o funcţie de premier. Numele lui Isarescu a fost vehiculat de unii politicieni ca variantă pentru conducerea unui eventual guvern de tehnocraţi.

Românul s-a născut ştafetist 

Cea mai lungă stafetă din lume este, cu acte în regulă, a noastră. Semn că marţi nu-s numai trei ceasuri rele şi că măcar la ceva ne-om pricepe şi noi. Pentru asta, la cursă au luat parte atleţi dar şi alergători amatori, iar traseul s-a încheiat în Bucureşti după ce a trecut prin 23 de oraşe din întreaga ţară. Guiness World Records a confirmat că s-a alergat continuu 336 de ore şi că au fost parcurşi peste 3.000 de km. Oare ştafeta să fi fost de fapt, un zapis de mărire a nivelului de trai?

Boc sau Băse?!

Este clar, tot telefoanele alea vechi, cu manivelă erau mai bune decât "moleculare”. Păi uite, de exemplu Băsescu nu mai vorbeşte cu Boc. Sau invers? Iată cum îl cotrazice Băsescu pe Boc: "Prefer majorarea TVA majorării cotei unice de impozitare", a spus preşedintele Traian Băsescu oamenilor de afaceri străini la Forumul Economic Român, în timpul unei sesiuni de întrebări şi răspunsuri cu uşile închise. Păi dacă era cu uşile închise nu era şi firesc faptul ca Boc să nu audă? Eu, în locul său, aş fi intrat pe sub uşă, dacă pe gaura cheii nu s-ar fi putut!

Miercuri - ziua când ni se face, brusc, la toţi, tare dor de Congo

Zicere din adâncul inimii, bugetarii despre Guvern: "Să nu uităm că ne-au minţit!" Şi dacă ţineţi minte ce se întâmplă?
La Kenya ne aşteptam, dar la tine, Burkina Faso ...
România se situează pe locul 85 în topul competitivităţii forţei de muncă, după ţări ca Burkina Faso, Bangladesh, Kenya, potrivit analizei-diagnostic "Universitatea şi cunoaşterea". 

Liber la blăni şi yacht-uri, în sfârşit. Români, ne-am învins!

De miercuri am devenit fan Boc. Ştiu, sună aiurea "Fan Boc vă invită la...” dar cum să nu te dedici cauzei? Guvernul a aprobat miercuri ordonanţa de urgenţă de modificare a Codului Fiscal, prin care, începând cu anul viitor, vor fi eliminate accizele pentru produsele de lux. Astfel, de la 1 ianuarie 2010, sunt eliminate accizele pentru confecţiile din blănuri naturale, articolele din cristal, bijuteriile din aur şi platină, parfumurile, armele, inclusiv cele de vânătoare, dar nu si cele de uz militar. Păi m-am decis, trei yacht-uri pe Dâmbu, cinşpe kile de goldean, trei vedre de Şanel-e, două cuburi de Swarovschi şi, să nu uit, nişte role din platină pentru ăla micu!

O pensie de bun simţ este una cam de unde şi până unde - zice folclorul

Boc (supărat pe parlamentari, soartă, vreme, clujeni, Steaua, Rapid, Euro şi, în general, pe viaţă): "Astăzi am asistat în Parlament la înfiinţarea coaliţiei PSD-PNL pentru păstrarea pensiilor nesimţite ale Parlamentarilor. Coaliţia PSD-PNL a ales dispreţul faţă de cetăţean, dorind să păstreze pensiile speciale şi pensiile parlamentarilor", a afirmat premierul Emil Boc la finalul şedinţei de Guvern de miercuri. Era grăbit şi supărat, altminteri ne-ar fi spus cam cum arată o pensie serioasă, una care să merite să o scoţi seara-n oraş, la un restaurant, la pişcoată, un "mezelic” acolo sau la o iarbă verde. Că doar nu ai merge oriunde cu cineva care este chiar atât de nesimţit!

Investiţi acum. În cimitire, coşciuge, dricuri - se anunţă profituri babane!

Conducătorii ţărişoarei numite Românica au decis prelungirea termenelor de plată la medicamentele din programele naţionale, de la 60 la 90 de zile, şi respectiv de la 90 la 180 de zile pentru medicamentele generice. La 180 de zile este tocmai bine. Taman atunci se face poamana aia mare, de trei luni!
11, dar buni. La ce - deocamdată nu ştim. Şi nici ei!
Moţiunea de cenzura intitulată "11 împotriva României", iniţiată de PNL şi UDMR, alături de care au semnat şi sapte parlamentari din afara celor două formaţiuni, a fost depusă la Parlament. Aşa, şi? 

Joi - O pensie din rai

Femeile au un şoc. Află dis de dimineaţă că unii dintre minunaţi noştri diriguitori vor egalizarea vârstei de pensionare a femeilor şi bărbaţilor la 65 de ani. Unele mame au avut carenţe semnificate în educare odraslelor. Altminteri nu i-ar fi lăsat să viseze că pot conduce o ţară şi cu atât mai puţin să o şi facă.

Torpilori şi gulgute

O agenţie de ştiri ne anunţa cu litere cît capra că "Potrivit unor informaţii, în următoarele 48 de ore va avea loc o retragere a unuia dintre candidaţii mai slab cotaţi, aflaţi în lupta pentru Cotroceni. Se mai spune că "pe surse” ar fi aflat că ieşirea din cursă a candidatului „secret” urma să fie motivată de identificarea unei boli grave, care presupune repaus total şi lipsa de stres. Vai de capul lor de ştirişti. Au lăsat informaţia neterminată, nerezolvată. Să nu spui o vorbă despre o lacrimă? Fie ea şi fugară, în colţul ochiului drept, ştearsă cu dosul palmei?! Ce rău au mai ajuns şi "agenţiile” astea!

Doar o parte că restul...

Averea lui Ceauşescu, în mainile lui Valentin. Să o creadă el. 90 % este la "investitori”, "patroni”, "agenţii economiei de piaţă" şi lista este mult prea lungă doar pentru un ziar

Uite că avem şi noi ciocolata noastră. Fără marmote, folie, ţiplă şi urşi fericiţi

O ştire de pe subsolul scroll-urilor ne anunţă că "Bijuteria medievală a României” a fost premiata de elveţieni. Acum nu întrebaţi care TV, ce firmă, ce contracte că nu suntem "Organ”.
Hotelierii de pe Valea Prahovei trag şi ei de ce pot. De preţuri
Criza este la ea acasă dar ultima redută nu se lasă cucerită. Milioane de turişti fug precum dracu' de tămâie, dar "hotel-erul” carpatin nu se lasă! Rezistă. Încă trage de preţuri. Dacă-i scump mai vreţi şi calitate? Marş la bulgari, greci nemţi, austrieci, arabi, egipteni... băăăă, dacă vreţi aiureli de genul acesta!

Mitrea a descoperit unde este gunoiul

Dat ca sigur dezertor în favoarea PDL de Cozmin Guşă, fostul secretar general al PSD, Miron Mitrea, reacţionează aşa cum ştie doar un ex-lider sindicat să o facă şi spune că Guşă "e un gunoi care aruncă informaţii false". Bineînţeles că a dezminţit categoric plecarea sa din partid. Vorbele urâte despre Manivelă cum că ar intenţiona să plece din PSD şi să se alăture campaniei lui Traian Basescu au început odată cu plecarea lui Octav Cozmâncă. Atunci, Mitrea a declarat ca este de acord cu acuzaţiile lui Cozmânca faţă de grupurile de interese din PSD. În consecinţă, Cozmâncă a fost dat afară din PSD, iar Mitrea propus de Vanghelie pentru excludere. Sau, escludere, nu ştim sigur cum a preferat Vanghelie să pronunţe.

Traiane nici nu ştii... câţi vor să te facă. Felii!

Un sondaj de opinie realizat de CCSB zice că Traian Băsescu va pierde preşedinţia României în turul doi, indiferent de contracandidatul sau. Actuala situaţie din politică şi economie nu îi priesc, la sondaje, preşedintelui, iar alegerile prezidenţiale se pot dovedi a fi marea cadere a lui Traian Băsescu. Pe parcursul ultimelor luni, şansele pentru un nou mandat ale lui Băsescu s-au diminuat simţitor, de la 37,5% în luna iulie, la 31 de procente, în octombrie. Fireşte că sunt sondaje comandate, realizate, plătite, scrise, redactate, semnate, împrăştiate de Geoană şi oamenii lui Crin Antonescu. Ai lui Vadim doar le-au copiat la xerox.

De la Gheboia la Cuca Măcaii - tot în funcţie eşti!

Guvernul poate detaşa funcţionari publici şi pe posturi din categoria înalţilor funcţionari publici - cum sunt cele de subprefect şi prefect - potrivit modificărilor aduse de Guvern, Legii 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici. Potrivit formei anterioare a Legii 188/1999, detaşarea se putea dispune cu respectarea categoriei, clasei şi gradului profesional al funcţionarului public. Păi acelea erau nişte dispoziţii care nu aveau nimic de-a face cu reforma lui Boc. Abia de acum încolo să vezi ce treabă vor face. Mare de tot!

Prorocul Geoană sparge ghinioanele

Preşedintele PSD, Mircea Geoană: „Săptămâna viitoare, marţi 13 octombrie, va fi ziua în care ghinionul se va sparge şi regimul Băsescu-Boc va primi o lecţie necesară din partea Parlamentului şi limitarea responsabilităţilor şi practicilor abuzive ale acestui regim”, a declarat Geoană, precizând că decizia PSD este ca parlamentarii formaţiunii să voteze pentru aprobarea moţiunii de cenzură. Bre, nea Mircică, ghinionul matale nu se trage de la marinar, ci de la nea Nelu, băi, „prostănacule”!

Şi cine să ne mai asculte

Legea privind stocarea convorbirilor telefonice a fost declarată neconstituţională 

Un an de îngheţ. Chiar şi vara

Guvernul s-a angajat, în scrisoarea de intenţie către FMI, să îngheţe salariile bugetarilor în 2010. 

Prea multă carte strică?

România nu se regăseşte în top 200 al celor mai bune universităţi din lume

Cine mâncase, oare, usturoi?

Preşedinte l-a evita, la un dineu, pe liderul PSD, Mircea Geoană. Se pare că vina este a celor de la protocol. Puseră cam mult usturoi în şampanie.

Vineri a fost ziua de luni a avocaţilor

FMI revizuieşte drastic prognoza privind creditarea sectorului privat din Romania, de la +16% la -1,7%. „Vedem riscuri politice în creştere. Există riscul neimplementarii reformelor structurale". FMI-ul o zice, nu noi!

Adelul reloaded

Roberta i-a demascat pe pesedişti. „PSD planuieşte, pentru perioada următoare, cu sprijinul PNL, preluarea şefiei Camerei de către Adrian Năstase şi suspendarea din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu. 

Ar fi fost culmea să avem o săptămână fără incidente la CFR 

Trenurile care circulau pe ruta Braşov - Bucureşti au avut întârzieri de la 60 de minute până la 379 minute, în urma incidentului petrecut între staţiile Comarnic şi Valea Largă, unde un tren mărfar a staţionat între orele 02,30 - 07,30, după ce locomotiva s-a defectat. Păi i s-o fi acrit şi de ce întâlneşte pe unde merge.

Un portofoliu prea îndepărtat

Barroso a transmis autorităţilor române că nu primesc portofoliul agriculturii. Ca şi cum nu e campanie iar ai noştri ar avea timp de tâmpeniile lui Barroso.

Marian arhivarul pe post de Bau - Bau

Marian Vanghelie se află în posesia arhivei serviciului secret al Ministerului de Interne, zice senatorul Miron Mitrea. El susţine că are informaţii din interiorul partidului si că poate veni cu dovezi. "Bănuiesc că o are, dar îl cred capabil de aşa ceva, pe el şi grupul lui. A incercat să mă şantajeze şi pe mine, dar s-a speriat că m-am luat foarte tare de el", spune Mitrea.

Sâmbătată - ziua când fetele l-au pierdut pe Crin

Crin Antonescu si Adina Valean au făcut cununia religioasă în localitatea Tivoli de lângă Roma. La ceremonia celebrată de părintele Florea de la Biserica "Sfinţii Ioachim şi Ana" din Tivoli au participat circa 20 de persoane, printre care şi Dinu Patriciu. Plus geanta de bani, de la naşu' mare!

Fiind sâmbătătă Geoană visează. Măcar de atâta să aibă parte

Mircea Geoană spune că dacă moţiunea de cenzură va trece, PSD se va orienta spre PNL, pentru formarea unui cabinet de tehnocraţi, iar dacă Băsescu îl va nominaliza premier tot pe Emil Boc, PSD şi PNL vor merge la Cotroceni pentru a declara că formează transparent o majoritate.

I belive in Mafia 

Vasile Blaga, l-a acuzat sâmbătă pe primarul Bucurestului, Sorin Oprescu, că este "parte a sistemului mafiot patronat de Iliescu şi Cozmâncă"

Bob cu bob se face praf Sinaia

Clubul Sportiv Sinaia vrea să cumpere un bob şi două planşe de skeleton. „Marfa nu face decât 1,76 miliarde de mangoţi. Sinăienii se bucură nespus pentru viitoarea investiţie. Mai ales că este inutilă din moment ce pârtia de bob din localitate este în paragină. Aşa că „investiţia” va zace, bine-mersi, în vreo magazie.

Back To Top