Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Pamflet

Senzaţional! Să vină Dan Diaconescu! Incredibil de neadevărat! Dacă tot românul se teme de ziua de luni, iatăcă am avut parte de o săptămână în care zilele au fost aşa, ca în ziua cârtiţei! O săptămână plină ochi numai de zile de luni! Doamne fereşte să înceapă săptămâna de marţi, că rămânem, naibii, fără obiectul de activitate al acestei rubrici! Aşadar, să începem cu veştile proaste.

Ar economisi, dar din foame e mai greu...

Unul din doi români nu reuşeşte niciodată să economisească un sfanţ. Poate că ar economisi, dar pentru asta mai trebuie să vadă şi niscaiva mahmudele prin buzunare. Genialii analişti economici de la BNR au descoperit apa caldă şi mersul pe jos. Ei spun că: "anul viitor aproape 90% dintre români ar putea să nu economisească nimic!” Ca şi cum până acum numai de economii, de pus banii la ciorap - saltea - seif ar fi stat amărăştenii din ţara asta. Cică doar 2% dintre românaşi ar fi, cât de cât, în stare să-şi rupă niscaiva bănuţi pentru economii. Adică tot ăia care îşi burduşesc congelatoarele cu icre negre, pastramă de căprioară, file-uri de somon, săracii, nu se vor mai şterge la fund cu hârtia de 500 de euro, fiind obligaţi să folosească inutila şi mult mai deranjanta bancnotă de 100. Ce criză îngrozitoare, domnule!

Primăria şi cele şase norocoase

Doar şase au fost norocoase. Momentan. Primăria Ploieşti a repartizat, în folosinţă, primele loturi de teren pentru tinerii de până in 35 de ani. Deocamdată, doar şase tineri au fost fericiţii aleşi dintr-o listă de 768 solicitanţi, care au tot aşteptat să li se dea o palmă de pământ. Edilii ploieştenilor spun că, în curând, alţi 60 de solicitanţi pot spune că au parte de o bucurie şi un lot pentru a-şi construi casa visurilor! În aceste momente de fericire, nu putem să nu rememorăm perioada când tânărul de patruzeci şi ceva de anişori Daniel Savu, actual senator, a beneficiat de o casă ANL de la stat, destinată tinerilor de până în 35 de ani. În acele vremuri, nu mişa nici râul, nici ramul, fără un semn de la măria sa Emil Calotă, fostul primar al ploieştenilor. Fie-i mandatul uşor, acolo, la Curtea de Conturi, sub aripa lui nea Nicu Văcăroiu, amin!

Birul, dijma, foncirea, fumăritul şi taxa pe existenţă - păsuite cu doar câteva zeci de ore

În marea sa milă, în imensa lui dragoste faţă de contribuabilul sărac, statul roman a luat o decizie care ne va propulsa printre cele mai dezvoltate economii din lume. Prosperitate şi belşugul, fericirea şi economia din România vor fi de nedescris. Şi totul a pornit de la o măsură atât de simplă! A fost prelungit termenul pentru depunerea declaraţiilor fiscale! Să nu credeţi că este vorba de un semestru sau de ani de zile! Termenul limită de depunere şi de plată pentru mai multe obligaţii fiscale a fost pentru data de 24 decembrie, dar Direcţia Generală a Finanţelor Publice Prahova a anunţat că termenul respectiv va fi prelungit până la data de 28 decembrie. Vă daţi seama că în cele patru zile de păsuire cam tot contribuabilul va fi asaltat de afaceri, i se vor burduşi conturile, clienţii vor da năvală, iar seifurile se vor închide extrem de greu din cauza baloţilor de euroi din ele! Asta dacă nu vor fi fost deja închise din cauza falimentelor!

Tot mai bună-i pensia de la SRI

Şefii Poliţiei Comunitare din Câmpina au avut o săptămână tare grea. Alexandru Apostol şi Alexandru Lefter au stat şi au meditat, au desenat strategii şi variante de calcul, dat tot prost le ieşeau rezultatele finale. Ei aveau de ales: ori pensie ori leafa de angajat ai Poliţiei Comunitare din Câmpina! Până la urmă au decis şi au renunţat la funcţii în favoarea pensiei. Care oricum era de patru-cinci ori mai mare decât simbria de la comunitari! Ioan Savu, fostul comandant al SRI Campina a stat el şi a meditat cam toată săptămâna la dilema din care nu părea să mai aibă ieşire. Pensia de fost ofiţer SRI sau leafa de la Poliţia Comunitară? Legea îl obligă să meargă doar pe o singură variantă şi nu pe alte combinaţii. În cele din urmă tot pensioara de la SRI s-a dovedit mai interesantă şi mai atractivă. Normal!

În Mihai Bravu pute a cetină de Lukoil

Avem Gardă de Mediu? Avem! Avem Agenţie de Protecţie a Mediului? Avem! Unii cred că mai trebuie să avem şi mediu sau ca aerul ploieştenilor din zona Mihai Bravu să nu mai duhnească a tot felul de gaze de rafinărie. Locuitorii din Mihai Bravu, în special noaptea, au un fel de manie. În loc să doarmă, se trezesc şi îşi miros picioarele, îşi miros subsoara, îşi miros debaralele, aragazul şi tot nu-şi dau seama de unde ar putea să vină duhoarea. Ei s-au plâns că miasmele ar proveni de la rafinăria Lukoil şi că persistă un miros ciudat în atmosferă. Garda de Mediu Prahova a spus că-i răcită. Nu acum, ci de mai mulţi ani. Că are nasul înfundat şi că aerul este pur şi că,de fapt, ar mirosi a cetină de brad. Doar cei din Mihai Bravu, cărora le cade părul din nas şi stau baricadaţi prin case au ceva sigur: nu pot să răcească niciodată şi nici nu vor avea, vreodată, nasurile înfundate. Aşa ceva este imposibil când ai plămânii aprinşi ca para focului de la atâţia derivaţi ai petrolului!

Nemeş m-aş duce la urne

Consilierul judetean Constantin Nemeş a încercat să spună presei că PSD Prahova are niscaiva dezvăluiri despre megafrauda electorală. Că supuşii lui nea Mircea Cosma von Geonache ar fi contribuit cu una-două file pentru încărcarea convoiului de camioane ce ar fi trebuit să demonstreze hoţia de la recentele alegeri. În rest totul bine mersi. Nu probe, nu dovezi şi ceva praf de pe tobă. Inclusiv pierdere de timp. Aaaaaa, desigur cele trei babe ce au fost găsite în wc-ul unei şcoli! Care ar fi fost văzute că îndemnau oamenii cum şi ce să voteze, iar pentru prestaţia respectivă ar fi primit ceva mărunţiş pentru prestaţie. Nemeş avea să spună şi o glumă tare bună, că: "De fapt, Mircea Geoana este cel care a câştigat preşedinţia ţării!”. Dar bancul ăsta este deja vechi, a circulat săptămâna trecută. 

Guvernul de la Ploieşti şi diabetul

Conducerea PNL Prahova doreşte - ce altceva să facă? - ca formaţiunea să intre la guvernare. Doar că nu o invită nimeni şi nici drumul nu mai este aşa de sigur. Mai ales acum de când avem poli şi gheaţă pe străzi! Ca orişicare vulpe bolnavă de diabet, strugurii sunt cam sus, pe aracii din politica noastră. Adrian Semcu, preşedintele organizaţiei judeţene a PNL a recunoscut că există discuţii la nivel local pe această temă. Ei vor şi visează, dar mai şi niscaiva pretenţii. Vor să o facă (pe guvernare), însă onoare şi principiile nu-i prea lasă. Aşa că Semcu ar fi zis că "nu în orice condiţii”! Că bine le mai ştii dumneatale, bobocule, pe toate!

Urgisirea pensionarilor

Pensionarii care făceau parte din administraţia locală şi judeţeană au rupt-o cu serviciile şi funcţiile pe care le aveau. Se pare că nu au fost sinucideri, autoincedieri, legări cu lanţul de uşa birourilor, ameninţări cu aruncatul de pe acoperişurile primăriilor sau altor instituţii. Mai toţi au optat pentru pensie care o fi ea mai mică, dar te scapă de conducere, de condică şi de alte d-astea. Cei care nu şi-au exprimt opţiunea au fost daţi afară. Nu ştim dacă-n şuturi sau de guler. La nivelul judeţului se ştia că ar fi fost peste 300 de persoane în aceasta situaţie.

Nu vine pensia, mai devreme, de sărbători? Dar măcar de Mărţişor?

Ce-i bun nu ţine. Pensionarii se obişnuiseră an de an, în luna decembrie, să primească pensile ceva mai devreme. Acum, Casa Naţională de Pensii nu va trimite banii în avans. Să sperăm că o va face măcar la "termen”. 

Back To Top