Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Pamflet

Bancul săptămânii: "Înainte de marea confruntare de la TV, Băsescu merge la frizer. În timp ce îl tundea, frizerul îl tot întreba pe Băsescu: Ce mai face mogulul Voiculescu? Ce face mogulul Vântu? Cum o mai duce mogulul Patriciu?
La care Băsescu se enervează şi zice: Mai lasă-mă cu ei! Ce tot întrebi de ei? Fă-ţi treaba şi taci!
La care frizerul zice: Nu vă supăraţi, domnule preşedinte, aşa de bine vă tund când vă întreb de moguli, căci vi se ridică părul pe cap...!”

România? O ţară de la capătul lumii!

Potrivit normelor Uniunii Europene, din 2010, românii vor trebui să îşi îngroape morţii după reguli bine stabilite care nu mai au legătură cu tradiţiile populare. Ei vor fi nevoiţi să renunţe la căruţe în ceremoniile de la sat. Sicriele vor trebui să fie cu o grosime minimă de trei centimetri şi mai trebuie să fie dotate şi cu epuratoare pentru filtrarea aerului - sunt doar câteva dintre reglementările europene despre care se aude că vor urma să intre în vigoare începând cu anul viitor. Senatul a adoptat, de curând, Legea înmormântărilor 529/2009, care, după ce va fi publicată în Monitorul Oficial, va trebui să fie respectată. Antreprenorii de pompe funebre vor fi nevoiţi să ofere clientelei numai înmormântări ecologice. Astfel, hainele decedatului trebuie să fie biodegradabile, pantofii din carton, iar salteaua din sicriu trebuie să fie absorbantă pentru a reţine eventualele lichide care ar putea polua pânza freatică. Sanchi, de parcă, la câte E-uri băgăm în noi, mai putrezim! Ne găsesc nepoţii, după şapte ani, rumeni în obraji ca după o partidă de sex. Parol!

Geoană a privit la BEC. Dar era stins

Biroul Electoral Central a constatat existenţa a 2.247 de voturi valide printre cele peste 138.000 de voturi anulate la cel de-al doilea tur al prezidenţialelor. Dintre acestea, 1.260 au fost recuperate pentru candidatul Traian Băsescu, iar 987 pentru social-democratul Mircea Geoană. Între buletinele de vot declarate nule în străinătate - 90 sunt în favoarea lui Băsescu, iar 19 în favoarea lui Geoană. Nici diaspora, nea Mircea? Oooof, vai, vai, câte probleme cu politica asta... ia şi matale un Adevărul şi citeşte. Vreo cinci ani.

Cine se scuză... sau dialectica succesurilor!

Geoană dixit: "Ego-urile imense ale lui Patriciu şi Vântu de a se etala la TV au contat în campanie!”. Dacă mai adăugăm şi ceaiul, vizitele nocturne, nopţile de relaxare în bătaia Vântu-lui... să tot justifici succesurile - pardon, eşecele!

Pe ecrane: filme horror

A apărut filmul cu Geoană: "Şpaga de 5.000 de euro pentru un loc eligibil”. Un eşec total. În primul rând suma. Apoi, distribuţia, coloana sonoră, scenariul, regia - într-un cuvânt: totul! Timp în care ziarele scriau că "Banii murdari au salvat sistemul financiar!”, iar profesorii aveau de rezolvat o dilemă: "Plătiţi cu ora sau eliminaţi de la catedră!”.

Bursa cetinei şi a joagărului

Sărăcie cât cuprinde, preţul cetinoaselor a indicat mai bine decât moş Vasilescu, de la BNR, care este realitatea. Nu p-aia lui Vântu, ci aia a pieţei. Comercianţii de brazi din Ploieşti s-au plâns că nu au clienţi. Au pregătit şi mesaje pentru advertising. Tot degeaba. Pentru a-şi vinde pomii de Crăciun, vânzătorii au pregătit şi un slogan pe măsură. Eventualii cumpăratori ar fi trebuit să renunţe la pâine, la sare, la caltaboşi, doar pentru că erau întâmpinaţi cu lozinca: "Avem brazi de criză!" Bravo, şi?! Că preţurile tot nu convingeau pe nimeni! Posibil că aflaseră ce ziceau ruşii.

Între PVC şi cetina verde rămurea?

Militanţii ecologişti ruşi au cerut populaţiei să cumpere, cu ocazia sarbătorilor de sfârşit de an, brazi naturali, şi nu artificiali, argumentând că în acest fel mediul înconjurător este mai bine protejat. Apropo: Câţi dintre "ecologişti” ştiu că brăduţul pentru această perioadă a anului este unul care a fost plantat, chiar şi acum 10-12 ani, special pentru această zi? Că la anul, în acelaşi loc, ar trebui plantaţi alţii?

Un conac şi banul european

Sărăcia şi mai ales nepăsarea faţă de monumentele istorice sunt motive numai bune pentru a înţelege de ce vedem clădiri istorice sau monumente în paragină. Bine că ne mai urneşte, cu bâta, Uniunea Europeană. Sau cu cu paraua! Iată că am aflat şi o veste bună. Conacul Pană Filipescu va fi restaurat cu fonduri europene!
Monument de arhitectură, construit în secolul al XVII-lea, Conacul "Pană Filipescu" din comuna Filipeştii de Târg are şansa de a intra în restaurare completă cu ajutorul fondurilor europene. 

Fanfarele n-au amuţit şi nici n-au murit. Deocamdată!

Unora le cam stau în gât fanfarele. Altora le-ar sta, dar, de acolo, din copârşeu, nu se mai pot opune. Până pe data de 9 decembrie, acei "fanfarişti” care, pe lângă pensii, primeau şi salariu de la stat, au fost obligaţi să aleagă între cele două surse de venituri, pentru a se conforma noilor reglementari legale apărute. Deşi cei 13 membri ai săi (12 instrumentişti şi un dirijor) sunt pensionari militari, Fanfara Consiliului Judeţean Prahova nu este în pericol de desfiinţare. Ei au fost slavaţi. Nu de Hancok, nici de Bruce Lee ori Superman sau de către don Mircea! Cum 11 dintre muzicieni au pensii mai mici de 16 milioane de lei vechi, vor avea, în continuare, o "prestaţie”. Păi, dacă ar fi avut o pensie mai de Doamne ajută, ar fi mărşăluit cu tuba de gît? 

Autostrada Soarelui şi bezna albă

După ce că nu avem decât o sfoară de autostradă, iată că nici asta nu prea funcţionează. Sau nu-i deschisă. Vorbim despre cea nouă, cea botezată "Autostrada Soarelului”, că aia, a lui Ceaşcă, nu se pune la socoteală. Timp de două zile, autostrada, care cică ar fi a soarelui, a fost închisă pe tronsonul Bucureşti-Drajna din cauza poleiului. Şi noi care ne gândeam că măcar pe autostrada respectivă să se poată merge cât de cât mai bine. Este clar, minciună cât casa, autostrada respectivă nu-i deloc a soarelului! Cel mult a lui Rudolf!

Viscolul printre boschetari

Un pas mic pentru omenire, dar uriaş pentru bunul simţ. Înfiinţarea unui adăpost specializat pentru boschetari sau cei fără adăpost s-a dovedit benefică pentru câteva zeci de amărâţi. Adăpostul de la Ploieşti, deşi are o capacitate de 44 de locuri, a cazat cât de mulţi amărâţi a fost posibil. În una din serile trecute, când frigul a fost crâncen, la poarta adăpostului au bătut 39 de oameni. Un loc binecuvântat deoarece astfel au fost salvate vieţile celor care şi aşa nu mai au parte de niciun fel de bucurie. Bravo, nota 10!

Măcar la spital să mănânce şi ei ca acasă

Cică în bucătariile spitalelor ploieştene se găteşte, mai nou, la fel pentru toată lumea. Până mai anul acesta medicii se rugau de pacienţii care doreau să ţină post că nu ar fi chiar aşa de potrivit cu regimul alimentar impus de boală. Iată că acum, niciunul dintre bolnavii internaţi nu a mai solicitat un meniu aparte. Bucătăresele nu au mai avut de gătit mâncare de post pentru pacienţi, deoarece niciun bolnav nu a solicitat un astfel de meniu. Numai că nu se ştie dacă "meniul de post” ori cel "oficial” ar fi aşa de diferite, că doar n-or fi internaţi doar necredincioşi în postul acesta. Sau, ar mai fi o explicaţie. Dacă acasă nu văd nimic " de dulce”... măcar la spital să se "spurce”!

Cum să scoţi din faliment şapte localităţi prahovene

Consiliul Judetean Prahova a alocat şase miliarde de lei vechi ca să asigure unor prahoveni amărâţi o primărie! Deşi pare greu de crezut, dar este real, mai sunt şi edili care nu pot să adune un bănuţ cât de cât pentru plata propriei "firme”. Una peste alta, a fost nevoie de 600.000 de lei ca să scoată din faliment şapte localităţi prahovene cu mari probleme financiare. În câteva dintre ele salariile funcţionarilor nu mai fuseseră plătite încă din luna august.

Arde nasul, dar ce bine că nu mai au mâini, picioare şi păr pe cap!

Recent, Ministerul Sănătăţii a dispus oprirea de la vânzare a picăturilor nazale care se găseau pe piaţă sub numele de Nazomer. Mai multe persoane au reclamat că produsul a provocat arsuri copiilor. Arsurile provocate nu au fost aşa de grave! "Ce ţi-e şi cu pacienţii ăjtia dom'le! Le dai o soluţie făcută cu greu, din acidul bateriei de la Trabant, şi ei se plâng una-două, la autorităţi!” - or fi zis fabricanţii. Păi, s-a plâns cineva că i-au fost afectate urechile, sau unghiile de la picioare? Nu! Nici stomacul, nici vezica biliară sau creierul nu au fost atinse! A fost vreunul pus pe năsălie? Nu! Aşa că, MS, "în urma analizelor”, însă, ar fi anunţat, "pe surse”, că este foarte posibil ca flacoanele să poată fi comercializate în continuare. Abia aştept să revină. Am un calcar în maşina de spălat... De nici acidul sulfuric nu m-a scăpat de el!

Ţară. ţară... Capul lui Geoană-l vrem! Pentru ce? Nu contează!

Abia plecă bătrânul... Ce mai zgomot ce mai vaiet, ce mai jale! Cum, cine-i bătrânul?! Am zis noi ceva despre nea Nelu?! Nu! În PSD au început jocurile şi negocierile pentru înlăturarea lui Mircea Geoană. Surse parlamentare ca Adrian Năstase, Cristian Diaconescu şi Victor Ponta se bazează, fiecare, pe un grup de susţinători la şefia PSD. Diaconescu ar putea fi susţinut de senatorul PSD Miron Mitrea şi gruparea sa, din care fac parte Marian Oprişan şi Gheorghe Nichita. Pe de altă parte, Victor Ponta ar fi împins în luptă de către gruparea lui Mircea Geoană - Viorel Hrebenciuc, Marian Vanghelie, Ilie Sârbu. În ceea ce priveşte posibila candidatură a lui Adrian Năstase, Ion Iliescu se arată rezervat în a-l susţine. Moooamă, şi noi care credeam că teroriştii de la Revoluţie sunt plini de zbucium şi dârdoră!

Şparlitori de bomboane... sau ce viitor, de aur, ţara are

Bradul de Crăciun împodobit pe holurile Primăriei Ploieşti a fost "prădat". Şi asta s-a întâmplat pentru al doilea an consecutiv. Este clar, există nejte profesionijti care dau cu 5-ul prin bunăciunile de pe la etajul trei al Casei Albe! Ho, staţi că nu ziceam de cine ştie ce "aleşi” sau "numiţi” or "desemnaţi”, eu mă refeream doar la ăia care trec accidental pe acolo. Măcar cu ocazia colindelor! De această dată, "suspecţii" sunt nişte elevi care l-au colindat vineri dimineaţa pe primar. Ä‚ştia, colindătorii, se pare că au viitor mare (şi strălucit) în faţă! Politică sau administraţie - scrie pe fiecare dintre colindătorii respectivi!

Mitrea le zice din manivela sa. Aia de aur

Miron Mitrea: "Mă aştept ca hrebenciucii ce ne conduc spre 7 ani de opoziţie să spună că mă bucur de înfrângerea lui Geoană!” Ei, na şi cu dumneatale, nenea Mitrea. Doar că dansezi, faci tumbe, dai chefuri! În rest mai că nu te poţi opri din plâns. Că o faci pe un umăr sau altul... ce mai contează?

Păi dacă nici Rambo nu mai este ce-a fost...

Actorul Sylvester Stallone şi-a găsit o maşină furată în 1994, pe un site de licitaţii al unei companii care distribuie maşini pentru filme. Stallone susţine că maşina respectivă, un Mercury din 1950, care a apărut în filmul "Cobra” şi care a fost personalizată pentru a i se potrivi rolului din film, i-a fost furată din garaj în 1994 şi a ajuns în posesia acestei companii, care refuză să i-o dea înapoi. Aoleu, ce rău am ajuns! Dacă nici Rambo nu se mai descurcă....

Dacă nu Rambo... măcar 1.000 de "organe” or fi suficiente?!

Un chinez în vârstă de 34 de ani a fost arestat după ce şi-a omorât 13 membri ai familiei. Criminalul, Liu Aibing, a fost arestat după ce s-a refugiat pe un deal din apropierea oraşului Gaoming. Pentru imobilizarea lui a fost nevoie de aproape 1.000 de poliţişti şi militari. Păi, ce vă spuneam că dacă ar fi fost Rambo-n zaua lui...

Ciomu-i meserie! CA Bucureşti i-a dat voie la bisturiu

Ştiţi bancul acela care în final ne zicea să halim ce-a tăiat Ciomu? Ei bine, se pare că vom avea din belşug astfel de ocazii ale prilejului. Judecătorii de la Bucureşti au decis, în marea lor înţelepciune, că "accidentul” provocat de către dr. Ciomu n-ar fi o mare problemă şi că dânsului, în calitate de organ medical, nu trebuie să i se ia bisturiul din mână. Mă tot întreb ce fel de judecători (ori judecătoriţe) or fi luat decizia respectivă? Mai tinerei, mai bătrâiori, mai făloşi, mai îmbârzoiaţi? D-ocamdată nu ştim, dar ce m-aş bucura să-i văd pe masa de operaţie, iar pe Ciomu cu bisturiul prin zonă!

Recesiune şi nu prea

Prahovenii strâng din dinţi de foame dar nu se lasă. Aflăm că, la începutul acestei luni, zestrea auto a judeţului nostru era de 187.072 de vehicule. Numărul fiind în creştere cu 10.762 de vehicule (plus 6,1 la sută) comparativ cu perioada similară a anului precedent. Acuma să vă gândiţi că avem fiecare câte o tărăboanţă. Cei care au Q7 au mai pus de o parte şi pentru un BMW sau un merţan! Că d-aia e criză!

Cu manele n-o fi şi mai bine?!

Cercetătorii israelieni au găsit o soluţie pentru a veni în ajutorul copiilor născuţi prematur şi care au probleme grave de sănătate. Potrivit oamenilor de ştiinţă de la centrul medical Sourasky, din Tel Aviv, micuţii pot lua în greutate mai rapid, dacă ascultă zilnic măcar 30 de minute din muzica lui W.A. Mozart. În plus, creaţia compozitorului austriac are şi alte efecte benefice, coeficientul de inteligenţă al celor care ascultă muzică clasică crescând substanţial. Se pare că nu au aflat de Salam, Guţă, Vali Vijelie şi alţi mari "compozitori” autohtoni din spaţiul carpato-danubiano-pontic! Cu ăştia, învăţau ăştia micii, din faşă, cum să se descurce în viaţă şi, mai ales, cum să facă să le crape toţi duşmanii.

Oprescu trăieşte. Este viu, vorbeşte şi are fumuri

Oprescu: "Ar trebui schimbată toată conducerea PSD. Ion Iliescu rămâne un guru al partidului şi al ţării!” Că bine le mai zici, doctore! Dar parcă fusei şi mătăluţă prin preajma lui nea Nelu?! Dom Primare mai agrăieşte: „Întreaga conducere a PSD ar trebui schimbată de jos şi până sus fiindcă s-au adunat acolo nişte oameni care fac imposibilă reformarea". Primarul Capitalei spunea că este nevoie de un nou Congres dar cu alegeri corect organizate. "Nu trebuie să mai existe alegeri cu săli din astea făcute. În ultimii ani produsul a fost preparat în laborator şi apoi vândut publicului ca mare cîştigător". Ştie el, doctorul, ce ştie, că doar a făut niscaiva intervenţii d-astea pe cârca pacientului PSD!

Ne-am scos! Vom avea oceane de sifon!

Acidificarea oceanelor ar putea lăsa un miliard de oameni fără hrană. În cadrul reuniunii pentru evaluarea schimbărilor climatice de la Copenhaga, ministrul britanic al mediului a tras un semnal de alarmă asupra efectelor pe care poluarea le are asupra a două treimi din suprafaţa acoperită de oceane a Pământului. Oficialul britanic a argumentat că rata de absorbţie a dioxidului de carbon este astăzi cea mai ridicată din ultimii 21 de milioane de ani, fapt ce duce la acidificarea oceanelor. Deci vom avea un fel de sifon uriaş, un ocean din sifon, iar Marea Neagră va fi numai bună pentru şpriţuri? 

Tegrame din ţara lui Vanghelie

„Mitrea este un măgar. Am o casetă cu el. Da, în PSD ne mai şi înregistrăm între noi!” Tot Vanghelie: ”Oamenii care fug când corabia se scufundă sunt nişte maimuţoi!”. * Emil Constantinescu: "Eu nu am spus că m-a învins Securitatea, este o manipulare!” Corect! Doar că te-a pus la pământ! * Hrebe dixit: "În ziua de joi, în general, Traian Băsescu este în formă maximă pentru că este ziua flăcării violete şi, dacă aţi observat, toţi cei din PD purtau violet, şi cravatele, şi puloverele şi puloverul pe care-l purta Băsescu, deci există o filiaţie aici, dar e de cu totul altă natură”. Adâncă cugetare! * Mircea Geoană: "O clipă, mi-a trecut şi mie prin cap să demisionez. * Vasile Dâncu: "De câte ori face Geoană o greşeală, dovedeşte că Ion Iliescu a avut dreptate".

Brad din gunoaie

După zece zile de muncă, bradul din PET-uri de la Râşnov, judeţul Braşov, a fost terminat. Au fost puse cap la cap mii de sticle din plastic pentru a înalţa "pomul” de Crăciun înalt de 93 de metri. PET-urile adunate de pe munte au fost înşirate pe sârme, apoi atârnate de instalaţia de sărituri cu coarda din Cheile Râşnoavei. 

Cartea multă strică

Peste jumătate dintre români nu au cumparat nicio carte în 2009. Păi dacă s-a scumpit bastârca şi "Adio mamă”...

Nea Nelu ce-a găurit drapelul visează

Ion Iliescu: "Toată ţara ar protesta, dacă aş fi închis pentru Revoluţie!”. Are dreptate nea Nelu, doar că nu spune tot. Pentru ce vor protesta românii? Că nu s-a făcut mai devreme?! Sau că-i prea târziu?

I-auzi ia!

Mariajul este bun pentru sănătate. Concluzia se desprinde dintr-un studiu internaţional care arată că relaţiile maritale contribuie la reducerea riscurilor de depresie şi anxietate. Cercetarea a fost condusă de oameni de ştiinţă din Noua Zeelandă şi a fost realizată pe un eşantion de 34.500 persoane din 15 state. Sigur, specialiştii erau burlaci, că altfel nu ne explicăm concluzia...

Mai bine mort decât exilat în România

Renault a fost găsită vinovată de justiţia franceză, după ce un angajat al său din Franţa s-a sinucis după ce aflase că va fi detaşat în România. Renault spune că nu se face vinovată de "eroare impardonabilă" şi are o lună să facă apel la decizia justiţiei. Soţia celui care şi-a luat viaţa acuză producătorul auto că i-a supus soţul unor presiuni greu de suportat. Păi, ce să mai spună românii care-s obligaţi să trăiască-n România?!

Dincă şi nea Nelu s-au luat la trântă pentru 21

Simpozionul dedicat aniversării a 20 de ani de la Revoluţie a fost marcat de scandal, după ce revoluţionarul Dumitru Dincă a întrerupt discursul fostului preşedinte Ion Iliescu, reproşându-i că filmul derulat la debutul sesiunii, cu momentele din 1989, ignoră evenimentele din 21 decembrie 1989 de la Bucureşti. 

Climategate planetar

Povestea începe la Centrul de Cercetari Climatice (CRU) al Universităţii East Anglia. Luna trecută, un hacker misterios a pătruns în sistemul informatic al universităţii şi a descărcat o cantitate imensă (date, scrisori, corespondenţe din aproximativ 10 ani) de emailuri şi documente. La scurt timp, ele au fost postate pe un server din Rusia. Din acel moment, lucrurile au explodat. Ei bine, se pare că multe informaţii au fost falsificate ori prezentate intenţionat în mod denaturat şi că tema "încălzirii globale” nu ar fi altceva decât o mare minciună şi o făcătură a "oamenilor de ştiinţă”.

Urare de ambasador

Mark Gitenstein, ambasadorul SUA la Bucureşti: "Este timpul să începeţi să faceţi, nu numai să vă certaţi!”

Back To Top