Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Pamflet

De ce insistăm cu bârfa demisiei lui Mircea Cosma? Pentru că noi credem în ea!

Săptămâna trecută, portalul de ştiri citytoday.ro, adică ziarul online cel mai bun de pe piaţă (e bine, şefu?), dădea ca sigură bârfa despre migrarea lui Mircea Cosma din PSD, către alte zări mult mai calde şi primitoare. Pe lângă Cosma, spuneam şi despre paharnicul lui Nea Nicu Văcăroiu, adică Emil Calotă, consilierul lui Văcă de la Curtea de Conturi a României, că pleacă din PSD. Se pare că Emil nu ar pleca, făcând, deocamdată, joc de glezne, în aşteptarea plecărilor în grup. Calotă ar aştepta ca nea Mircea să zboare, ca să ocupe el postul călduţ ocupat de şeful CJ Prahova. În ciuda colegului Bogdan Stoica care, la emisiunea de croşetat în direct, alături de colegul Dragoş Pătraru, băga mâna-n foc pentru Cosma că nu îşi dă demisia din partid, noi insistăm cu bârfa şi continuăm să credem în ambiţia lui Mircea Cosma de a se supăra pe Geoană. Hai, nea Mircea, că noi te susţinem să pleci, nu ca alţii care ar fi în stare să te şi împingă pe scări...

Oprea de la Sinaia s-ar înscrie, dar îi lipseşte PIN-ul de intrare în reţea

O capră neagră ne-a şoptit (animalul, nu poziţia) că primarul liberal al oraşului prahovean Sinaia vrea să se arunce cu braţele întredeschise spre Partidul Democrat Liberal. Vlad Oprea, cel care spunea, mai mereu, că electoratul sinăian este unul sofisticat, că de-aia votează cu PNL, s-ar fi dus, din proprie iniţiativă şi nesiluit de nimeni, la Bucureşti, să unească, în cuget şi simţiri, dreapta românească. Adică pe el cu Blaga. Se prea poata ca, dacă zvonul ăsta toxic se confirmă, acţiunea de croşetare a doctrinelor să îl descalifice, în timp, pe primarul oraşului Sinaia, în ochii electoratului său. Rămâne de văzut ce va face Oprea. Din păcate, veştile din partea cealaltă a baricadei dau un Cod Galben pentru Vlad. Dacă axa nou-formată face majoritatea, se prea poate ca acesta să rămână liberal, din lipsă de cod PIN de intrare în reţea. În reţeaua PDL.

Achtung! Carmen Gheorghe a fost demisă de la şefia Poliţiei Comunitare. Ce face acum Carmen?

Bine, mersi! A fost mutată la şefia Direcţiei de relaţii externe a Primăriei Ploieşti. Ce va face Carmen acolo? Bine, mersi! În primul rând, ţinând cont de faptul că noua şefă nu ştie nicio limbă străină, va începe în forţă serviciul cu meditaţii. Ca să nu îi zică vreunui ambasador venit la Ploieşti în loc de „Hertzlich Wilkommen bei uns!” sau „Welcome in Ploieşti town” un simplu şi călduros „Polis comunitaire, frizz madăr facăr!”.

Attention, please! Cine e în locul lui Carmen Gheorghe la Poliţia Comunitară!

Fostul plutonier MAPN Adrian Vaida. Cine naiba mai e şi Vaida? Un mare om, începând de azi. Ce a făcut Vaida ca să ajungă şef la Poliţia Comunitară? În primul rând, nimic. După ce a terminat, asudat de la atâta muncă, a spus „Da, şefu”, „Sigur, şefu'”, „Evident, şefu'”, „Vă iubesc, şefu”. Gurile rele spun că Vaida, având o pregătire militărească de plutonier la MAPN, a avansat în structura fostei instituţii a Gardienilor Publici, ca şefuleţ de serviciu, unde, când vorbea cu presa, reuşea, într-o oră, să spună un categoric „Da” şi un terifiant „Nu”, după caz. Având atâtea calităţi, iată că munca asiduuă şi-a spus cuvântul: Vaida, te iubim, că ca tine nu găsim!

Adrian Semcu a început să facă ture pe la etajul trei al Casei Albe. Şi nu merge la Cătălina...

După ce şi-a făcut guvern la un şpriţ de Fetească Neagră cu Mircea Cosma, Semcu a dat piept cu realitatea dură: a rămas cu guvernul în umbră, acolo unde ar putea, acum, să se pună şi premier, dacă vrea. Ultimele informaţii ni-l prezintă pe Semcu, şeful liberalilor prahoveni, într-o poziţie mult mai conciliantă, şi anume în vizită la primarul Andrei Volosevici, unde cică intră transpirat şi, deocamdată, iese la fel. Se pare că păstrarea postului de viceprimăriţă al Cătălinei Bozianu ar fi motivul unei asemenea vizite plăcute la primar.

Cosma în faţa lui Geoană: Scuzi, seniore, scuzi!

Se pare că fostul preşedinte al României, Mircea Geoană, l-a chemat la biroul de încă-preşedinte al PSD pe încă-preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, don Mircea Cosma. După o întrevedere cu lacrimi în care s-a jurat Multă Unitate şi Iubire Eternă, Cosma a plecat acasă la el, ducându-şi în spate promisiunile că nimeni din partid nu va mai dezerta. În fine, dacă nu l-a legat pe Săniuţă de vreun calorifer din PSD, s-ar putea ca preşedintele de la judeţ să nu-şi poată respecta promisiunile făcute lui Geoană. Marian Săniuţă ar face cu mâna sau cu batista către organizaţia independenţilor lui Gabriel Oprea, unde şi-ar da şi viaţa să fie preşedintele organizaţiei judeţene a noului partid care se pritoceşte.

Back To Top