Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Pamflet

Problema flăcării violete a ajuns şi pe la unii dintre edilii prahoveni. Primarul comunei Salcia, Dan Boştină: „Cei care cred aşa ceva sunt nebuni la cap. În ceea ce mă priveşte, mă ofer să particip la o demonstraţie. Eu, de exemplu, vreau să ajung la Ploieşti şi sunt curios să văd dacă cineva mă poate face să ajung la Văleni. Mă ofer să particip la un astfel de experiment, dar cu condiţia să nu folosească aparate să mă radieze”, a susţinut Boştină. Păi chiar că ai dreptate, nenea Dane, te joci cu radiaţiile astea?

 

Nicolae Bulete, edilul din Baba Ana, are leac pentru a "stinge” astfel de flăcări. Fie ele şi mov sau violete. El zice că ar fi întîlnit "o anumită persoană şi apoi să nu pot să dorm toată noaptea”. Dar are armă de contraatac. Te pui cu domnul Bulete, măi, bodyguardule energetic? Iată ce poţi să păţeşti: "Şi la serviciu am un coleg care emană energii negative, dar îl bag în priză, adică îl pun la muncă”. Mircea Chivu, primarul comunei Râfov, este reticent: „Mi se pare absurd să discuţi de energii”. Este clar că pe la ţară până şi flacăra violetă se stinge. Pe acolo alegerile se câştigă cu mult mai mult parapon şi dichis

Back To Top