Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Pamflet

Abia ce a fost zgărmănată activitatea primarului Stătescu din Băicoi, că am şi primit o puzderie de bârfe. Beton, haioase şi de-a dreptul incredibile. Doar pentru parfumul acestora şi tot merită spuse! Chit că sunt invenţii şi baliverne, scorneli pe seama celui care nu mai pridideşte cu treaba pentru propăşirea urbei băicioenilor. Mai avem oareşcare marfă şi cu unele concedii, preumblări şi deconturi. S-o luăm, copcel, prin lanul de intoxicaţii primite la redacţie, în faţa cărora noi, jurnaliştii ăştia neexperimentaţi de la APH, am căzut pradă, nevinovaţi fiind, evident!

Geamul, ultima frontieră spre libertatea edilului


Edilul băicoienilor este cel mai transparent din judeţ. Zici că-i sticlă. El îşi primeşte poporenii cu ferestrele larg deschise. Cică nu vine tufenarul, lilieşteanul, băicoinaul în general, c-o problemă la edil, că are parte de o primă barieră. Secretara. Omul îşi spune păsul şi întreabă dacă inefabilul Ciprian Stătescu-i prin clădire. "Să vedem!” Şi văd! Că acesta ar fi un fel de Iozefini, Angel sau chiar Hudini. Ce dacă toată lumea l-a văzut că abia a intrat în birou cu doar câteva clipe mai devreme, că, ţac-pac, acesta s-a şi volatilizat! S-a teleportat, s-a topit, a dispărut precum asinul... în ceaţă!

După cercetări asidue, zic unii dintre băicoinei, că pot să jure că i-au dibuit secretul volatilizărilor, numerelor de circ sau de magie pe care şi mult mai celebrul David Coperfield ar fi invidios. Cică ar fi unul simplu, nu se foloseşte nici de trape, tunele secrete ori corzi de pian. Ci de o banală fereastră. Nu de Messenger (că ajungem şi la aia), ci una de termopan. Aflată în dotarea biroului. Umblă vorba prin urbe că edilul o zbugheşte din birou pe fereastră, precum pasărea din colivie! Iar băicoianul ce să facă? Îşi frământă basca, fesul ori căciula în mână şi mormăie ceva la adresa celor care au ţinut, morţiş, să enerveze gaşca! Deocamdată gaşca este bine mersi, iar de enervat nici vorbă!

Cătuşe pentru că a cerut un aviz

Că tot ziceam de avalanşa de bârfe dinspre Băicoi. Un zvoner ne-a şoptit una tare de tot. Omul zice cum că un băicoian, care nu prea avea ce face pe acasă, ar fi mers la primarele Stătescu să-i solicite un aviz pentru un branşament de gaze. Omul cu pricina a reuşit să-l prind pe Stătescu într-o zi tare nefastă. Că este şi el om şi are destule griji pe cap, rate, datorii, îndatoriri şi câte şi mai câte. Iar solicitantul a reuşit să-l enerveze pe edil. Care-i iute la mânie. Dar are şi organul în apropiere. Aşa că a chemat PC (a se citi Poliţia Comunitară, nu Partidul Conservator!), pe chiar comandirul comunitarilor. Iar comandirul, ca un bun slujbaş şi ascultător atent a tot-i spun Şefii, a purces degrabă la imobilizarea brigandului care-l stresa pe edil. Imobilizarea s-a făcut desigur cu o pereche de cătuşe. Ar fi folosit şi pulanul ori niscaiva tălpi de bocanc în gura nesăbuitului solicitant, dar nu erau, la acea oră, în dotarea organului comunitar. Ce mai tura-vura, zvonerul care ne-a şoptit bârfa asta susţine că doar prin astfel de metode, profund creştineşti şi democrate, în sfârşit s-ar fi instaurat şi la primăria Băicoi o linişte deplină.

Bătăiţă 1

Cine oare, cine oare să fie primarul care are o datorie foarte mare? Treaba voastră dacă ziceţi că tot despre Stătescu de la Băicoi ar fi vorba. Noi nu susţinem astfel de răutăcisme la adresa omului. Că noi, oameni cu frică de nenea cămătarul, nu credem o iotă din ce spun unii. Păi cum să crezi că oareşcare cămătari l-ar fi vizitat de câteva ori - cică de cel puţin trei ori - pe nenea Ciprian de la Băicoi. Aşa la prag de seară. Şi, între un pahar de suc, o grisină sau o alună, i-ar fi dat şi câteva argumente. Solide şi deosebit de convingătoare. Iar vânătăile şi durerile de la coaste nu sunt nimic altceva decât boli de sezon, că pe frigul ăsta este şi firesc să te doară câte ceva. Când un ochi, când coastele, când cocoaşa!

Bătăiţă 2

Un soţ iubitor îşi ţine soaţa în palme - se zicea din bătrâni. Acum să nu credeţi că ne referim tot la Stătescu de la Băicoi. Că el este un soţ model - o ştie tot oraşul. Mai puţin unii care nu au altă grijă decât să se întrebe cum se face de mult-iubita sa soţie se coafează aşa de bine? Răutăcioşii susţin că ar fi ajutată şi de edil. Că ar primi când o mână, când o palmă şi chiar un pumn de ajutor de la dragul ei soţior. Mare şi nesfârşită-i invidia unora! Pun tot felul de bazaconii pe seama oamenilor nevinovaţi! Coafura şi machiajul realizat în familie nu costă şi, dacă este făcut cum se cuvine, mai mult ca sigur că ţine, durează, cel puţin două săptămâni! Până vede, măcar cu un ochi dacă machiajul este aplicat prea straşnic!

Messengerul şi poza 

Cine visează să ajungă mare şefă pe la un serviciu public? Cine se vede deja Şefă peste un ditai serviciul judeţean? Cine oare, funcţionară destoinică, are grijă ca pe Messengerul său să aibă, la avatar, o poză cu domnia sa şi ditamai prefectul prahovenilor? Să nu ziceţi că tocmai doamna Stătescu von Băicoi, pentru că deja depăşiţi măsura! Dar mai cercetaţi!

Pinţoiu Tour's oferă excursii în ţările calde. Moca. Pentru Graţiela Gavrilescu. 

Dacă ar fi să am şi eu o mătuşică eu aş vrea ca mătuşica mea să fie Graţiela Gavrilescu. Ca să... ca să ne fie tuturor mai bine! Deocamdată doar nepoţelul Pinţoiu se ocupă de ventilator, şi de pictura mătuşicii deputate. O făcea şi pe când era viceprimăriţă. Iar ca mătuşica să nu se simtă singurică şi tristă era scoasă prin lume. Govora, Sovata sau Căciulată fiind câh, mătuşica alegea şi ea ce-i cădea sub diafanul degeţel. Mai o insulă în Cipru, mai un Egipt, şi pe unde se mai nimerea. Excursiile, o ştie tot amărăşteanul, costă. Dar cum firma nepoţelului Pinţoiu avea căcălău de lucrări de la mătuşica Vice, dar şi pe linie de partid, banii nu mai erau o problemă. Păi să dai cu bidineau pe o şcoală, să schimbi patru-cinci neoane şi pentru asta să iei trei-patru miliarde de leuţi vechi, credeţi că-i uşor? Dar când mătuşica-şi iubeşte nepoţelul, totul se rezolvă! Iar nepoţelul, normal că are grijă de mătuşică. Dă la manivelă, întoarce ventilatorul cu adierea brizei egiptene, cipriote spre o mătuşică aşa de scumpă! Ca să... ca să... ca să-i fie ei bine!

Primarul şi derutata

Back To Top