Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Pamflet

Floreştenii au dat cu ştampila în Eugen David. Doar cîţiva ameţiţi au încurcat săgeata liberală cu alte ciudăţenii electorale şi, dacă acum nu-s plecaţi în bejenie, văd ce minune mare au ei în urbe, pardon, comună. Ca să fie mătuşica fericită, edilul Eugen a purces la drum greu.

S-a alăturat neconvenţionalului (în ale energiei teteo, că la altele este iubitor de cash flow) nenea Mircea, Cosma pentru străini. Şi a ieşit o mare şi minunată plămadă, cât vezi cu ochii, de celule. Nu stem, ci fotovoltaice.
Astea au prostul obicei să producă energie electrică atunci când soarele le atinge cu razele sale. Numai că au o hibă. Costă. De te ustură! Dar ce mai contează pentru ca să fie fericit nenea Mircea? Un fleac. La banii lui aducea soarele la Floreşti. Doar că Eugen are o pată.
Ca şi soarele, nu? Este cu apartenenţa pe la PNL şi dacă ar fi fost pesedist, punem pariu, celulele lui ar fi scos megawatul-oră chiar şi noaptea. De la razele de lună care au un efect extrem de ciudat asupra galoşilor de gumă. Mai ales la Floreşti... unde să tot trăieşti!

Back To Top