Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Pamflet

Când eşti reprezentatul unei firme tari de tot în muşchi, pectorali şi bicepşi, başca investitor străin, ai parte de atenţia cuvenită de la Consiliul Judeţean Prahova. Dacă mai eşti şi franţuz cu obrazul subţirel şi gingaş cu autorităţile, este firesc să ţi se deschidă absolutamente toate uşile. 

Deunăzi, pe la sediul CJ Prahova, a avut loc o întâlnire a conducerii autorităţii judeţene cu reprezentanţii Gaz Suez. Preşedintele Mircea Cosma a chemat pe cel care-i mâna sa dreaptă şi neliniştită în conducerea giudeţului nostru, vicepreşedintele Adrian Semcu. Care dincolo de acestă foncţie are şi obligaţia, ingrată ce-i drept, de a le spune lui Crin Antonescu&Co despre cum urcă iubirea faţă de liberali pe tăpşanul prahovean. Dar nu despre iubire şi sondaje s-au adunat cei doi şefi ai giudeţului. Ci ca să ştie poporeanul că aşa nu se mai poate! Gata, lume dragă! Trebuiau găsite cele "optime” variante de realizare a extinderii reţelei de distribuţie a gazelor naturale în localităţile Valea Călugărească, Albeşti Paleologu, Iordăcheanu, Gornet şi Bălţeşti. 


Frumos gest şi mai ales iniţiativă, nu-i aşa? Iordăchenarul, deopotrivă cu bălţeşteanul, dar şi cu gornetarul pot să se considere fericiţi. „În acest an, Consiliul Judeţean Prahova va aloca fonduri pentru întocmirea studiului de fezabilitate şi pentru proiectarea reţelei de alimentare cu gaze în comunele menţionate”. Adică, în traducerea translatorilor APH, înseamnă să mai mănâncă nişte unii caşcaval de la buget, plus fonduri europene. Ştim, aveţi dreptate! Astea-s răutăcismele noastre. Dar, când ne stropeşte ultimul tip de BMW X6 condus de Vlad Cosma, pur şi simplu nu ne mai putem abţine, parol!

Back To Top