Categorie: Pamflet

Greu de spus câţi ploieşteni au parte de ultimul răcnet de bucătării prin casele lor. Ne permitem, doar de amorul artei, să ne dăm cu presupusul într-o chestiune, pentru care mulţi bărbaţi sunt luaţi la refec.
Păi, ce să zică sărmanele consoarte, în căsuţa lor de vis de la bloc, după ce au aflat că animalele din Grădina Zoologică de la Bucov vor primi mâncare gătită într-o bucătărie ultramodernă? 

Mâna pe retevei (sau polonic), eventual pălmile sprijinite-n şolduri: Bărbate, până şi babuinii, macacii, fazanii şi mistreţii de Bucov au parte d-o bucătărie ca lumea! Iacă-tă ce zic ziarele: "Salatele de fructe, prăjiturile şi mâncărurile de legume sunt pregătite, acum, într-o încăpere care întruneşte condiţiile optime”. Acuma, din păcate pentru cei curioşi, gazetarii nu au mai zis nimic despre microunde, grill-uri sau alte wiliwonvauer-uri sau obadeze digitale care uşurează munca, dar mai ales viaţa, celor care sunt "cazaţi” pe la grădina zoo de la Bucov. 

Or, crede cineva că p-o consoartă care rade sparanghelul pe o răzătore de la ucrainieni, d-aia cu instrucţiuni în limba chineză şi de unică folosinţă, o mai interesează detaliile? Să nu vă mire dacă, în cel mai scurt timp, vom vedea cohorte de vizitatori înfometaţi pe la Bucov, ca să le fure mâncarea ratonilor. Eu deja am reţinut bilete!

Back To Top